A jaki temat na grudzień?

Myszolandia pisze:Rysiaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!! kocham CIę ,słyszysz Ty mnie ? Rysiaaaaaa !!!!!!!!!!

.A wszystkim kontrkandydatom życzymy

Villentretenmerth pisze:Odiś debiutował z taką pewną nieśmialością i ogromnie dziękuje za zauważenie. Biedaczek jest trochę zakompleksiony, ale występuje w parze ze mną - druga para to Albert i Marutek - oni się liżą po uszach, Odik liże mnie po nosie i po rękach. W życiu nie widziałem takiego kota.
Villentretenmerth pisze:Ja go miziam pod brodą, a on podnosi głowę, mruży oczy z lubością i z wrażenia puszcza bąki. Cóż kocia miłość bywa krępująca. Czasem robi gorsze rzeczy. Mianowicie łapie zębami mankiet mojej koszuli, okracza moje przedramię i... Traktuje je jak kotkę! Sapie przy tym, podnieca się, i obleśnie pomrukuje! Stary, wykastrowany satyr!
Poza tymi ekscesami jest przekochany. Zresztą robi to rzadko. Najwyżej raz dziennie.

Villentretenmerth pisze:Ja go miziam pod brodą, a on podnosi głowę, mruży oczy z lubością i z wrażenia puszcza bąki. Cóż kocia miłość bywa krępująca. Czasem robi gorsze rzeczy. Mianowicie łapie zębami mankiet mojej koszuli, okracza moje przedramię i... Traktuje je jak kotkę! Sapie przy tym, podnieca się, i obleśnie pomrukuje! Stary, wykastrowany satyr!
Poza tymi ekscesami jest przekochany. Zresztą robi to rzadko. Najwyżej raz dziennie.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości