KAŻDA MINIATURKA OTWIERA SIĘ DO DUŻEGO I WYRAŹNEGO ZDJĘCIA. ZDJĘCIA NIE ODDAJĄ URODY BIŻUTERII - ZDJĘCIA BYŁY ROBIONE W KIEPSKIM OŚWIETLENIU
1. Kolczyki kulki

Dyndające kule ze stopu z białym złotem oraz zieloniutkimi cyrkoniami. Pięknie się mienią.
Kuleczki mają niecały centymetr średnicy. Bardzo efektowne.
Licytacja od 10zł, opcja KT 50zł.
KONIEC
Pako - KT 50zł2. Kolczyki kryształy i rubin

Prześliczne kolczyki "kółeczka". Stop z żółtym złotem. Trzy kamyki - od najmniejszego do największego - zewnętrzne to przejrzyste kryształki, środkowy to syntetyczny rubin, półprzeźroczysty bardzo intensywny w swojej barwie. Kolczyki pięknie się błyszczą a kamyki niesamowicie załamują i odbijają światło. Bardzo delikatne i bardzo eleganckie. Zapinane na "zatrzask" - na cieńszym pałączku jest jakby "guziczek" na szerszym dziurka.
Kolczyki mają ok 1,2cm średnicy (nie uwzględniając szerokości ozdoby). Kamyki mają ok. 2 cm długości.
KONIEC. Licytują:

Marcyśka - 10zł
PRZY PIERŚCIONKACH MUSIAŁAM SIĘ POSŁUŻYĆ ZDJĘCIAMI SWOICH SPRZEDAWCÓW

ALE SĄ TAK MISTERNE, ŻE PRZY OBECNYM OŚWIETLENIU NI JAK NIE UMIEM UCHWYCIĆ ICH SWOIM APARATEM. ALE OCZYWIŚCIE MOJE ZDJĘCIA TEŻ SĄ
3. Różowo-fioletowy kwiatuszek

Cudny, słodki, delikatny, misterny

Kwiatuńcio

Stop z białym złotem a do tego jasnoróżowe płatki i głęboko fioletowy środeczek. Ma w sobie to coś

Średnica pierścionka ok. 17,8mm, kwiatuszek ma ok 0,5cm przekątnej.
KONIEC. Licytują:

cytryna - 10zł

PearlRain - 15zł
4. Purpurowy kwiat

A tu już mamy spory kwiat

Stop z białym złotem a do tego krwisto czerwony kamień. Kolor kamienia w sumie na żadnym ze zdjęć dobrze nie wyszedł

Na dużym zdjęciu, od sprzedawcy, jest o wiele za jasny i za bardzo pomarańczowy. Na moich zdjęciach już przesadnie ciemny. W rzeczywistości jest to piękna, głęboka, nieco ciemniejsza czerwień.
Średnica pierścionka ok 17,6cm, kwiatek ma ok 1,5cm w najszerszym miejscu przekątnej, nad palec odstaje max na 0,5cm.
Kwiatek występuje też w wersji z jasnofioletowym kamykiem, jakby ktoś miał ochotę mogę zamówić

KONIEC. Licytują:

cytryna - 10zł
5. Fioletowa fantazja

Złote zawijasy, fioletowe kamyki

Taka sobie fantazja jubilerska. Małe kamyczki, w rządkach, mają barwę jasnofioletową, dwa większe głęboko-fioletową. Wszystko w oprawie z żółtym złotem.
Średnica ok 17,8mm.
Fantazja występuje jeszcze w kolorach błękitny + niebieski oraz w szarościach a'la hematyt. Obie wersje bez problemu na zamówienie.
KONIEC. Licytują:

cytryna - 10zł

PearlRain - 15zł

cytryna - 20zł

Megana - 30zł
I to z biżuterii posiadanej już całe moje zapasy. Ale uzupełniam już, uzupełniam. Wszystkie kolory i wzory, także kocie