casica pisze:(...)No oczywiście każdy, nawet młody kot, nie ma w sobie tyle energii, żeby sprostać oczekiwaniom malucha
Ja mam! Ja mam! Ja mam takiego! Wykańcza maluchy, młodziaki, idą spać niemal w biegu po kilkugodzinnych maratonach

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:(...)No oczywiście każdy, nawet młody kot, nie ma w sobie tyle energii, żeby sprostać oczekiwaniom malucha
casica pisze:... łapanie ząbkami za nos jest delikatne, polega na trzymaniu w paszczy nosa, bez pozostawiania kropeczek i paseczków...
casica pisze:
Ale tak w ogóle, to mi go żal. Bo on tak bardzo łaknie kontaktu z innymi kotam, a traktowany jest generalnie po macoszemu
casica pisze:Ale tak w ogóle, to mi go żal. Bo on tak bardzo łaknie kontaktu z innymi kotam, a traktowany jest generalnie po macoszemu
Avian pisze:Mocz w Rivanolu, okład z Rivanolem, niech cały czas czas rana bedzie mokra. Gruby kompres przybandażuj do palucha i poleeeewaj Rivanolem jak tylko podeschnie.
Podpisano : Zaprawiona w Bojach
jozefina1970 pisze:Ale mały cię ugryzł tak perfidnie? Nic tutaj nie pisałaś chyba?
mziel52 pisze:Jest sens zawinąć cały kciuk w kompres z sody i trzymać tak kilkanaście godzin. Ja dodatkowo korzystam z kociej apteczki, zakraplam Gentamycyną, kroplami do oczu, i podjadam unidox. Po dwóch dniach nie boli i się ładnie goi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 27 gości