niestety nie udało się znaleźć żadnej muszelki
trochę sztormowa pogoda była...
ale za to kamyczek
trochę morza
i trochę plaży
i jeszcze jedno, tylko nie wystraszcie się mojego stroju - tam nie było aż tak zimno, ale wiało...
Moderator: Estraven
cieszę się, że się podobapsiama pisze:kamyczek![]()
![]()
![]()
spa mogę z czystym sumieniem polecić - dobre jedzenie (dla mnie nieco za słone, ale dla mnie 99% gotowych dań jest za słona, jako że ja soli praktycznie nie używam, za to mnóstwo świeżych ziół itdpsiama pisze:SPA powala![]()
Alez zleciało. Zadwolona jak sądze
tak serio, to ta czapka tylko tak wygląda, jest bardzo puchatapsiama pisze:faktycznie na focie jestes przygotowana na zime
witam, witamMyszolandia pisze:Łooo,łelkome home charmku![]()
![]()
będą, ale nadal się nie ogarnęłamMyszolandia pisze:Wyjazd pewnie super ,czekamy na dalszą dalszość![]()
![]()
![]()

i moje marzenie od dość dawnashira3 pisze:Sauna w domu fajna rzecz
shira3 pisze:Forumowa Broszka na swoim wątku pokazywała swoją - mało miejsca zajmuje, ale czaaad.
mir.ka pisze:i to nie jest aż tak duży wydatek, a bardzo fajna rzecz, jesli tylko masz mozliwości to sobie zrób
charm pisze:i moje marzenie od dość dawnashira3 pisze:Sauna w domu fajna rzecz
shira3 pisze:Forumowa Broszka na swoim wątku pokazywała swoją - mało miejsca zajmuje, ale czaaad.
później poszukam![]()
charm pisze:mir.ka pisze:i to nie jest aż tak duży wydatek, a bardzo fajna rzecz, jesli tylko masz mozliwości to sobie zrób
wydatek zdecydowanie duży nie jest, bo tak naprawdę cały koszt to piec + drobiazgi do wnętrza jak termometr, zegar/klepsydra, itd, reszta generalnie za darmo, tylko zrobić trzeba![]()
myślę, że jak ogarniemy bardziej podstawowe elenty (jak kuchnia czy łazienka, no, może jeszcze sypialnia), to będzie sauna![]()
mam nadzieję, że przed przyszłoroczną zimą

charm pisze: będą, ale nadal się nie ogarnęłam
ode mniemir.ka pisze:chyba ok 10 tys. kosztuje cała gotowa, widziałam na targach budowlanych
ja z braku miejsca musiałam zadowolić się namiastką i kupiłam kabinę parową
dziękujęshira3 pisze:charm pisze:shira3 pisze:Forumowa Broszka na swoim wątku pokazywała swoją - mało miejsca zajmuje, ale czaaad.
później poszukam![]()
Tu: viewtopic.php?f=46&t=154984&start=870
zasypię na pewnoMyszolandia pisze:charm pisze: będą, ale nadal się nie ogarnęłam
ogarniaj się ogarniaj,potem jak nas zasypiesz wcale się nie pogniewamy![]()
wykochaj te cudowne buraskiode mnie
masakra jakaśMyszolandia pisze:to ja kiedyś jechałam jak byłam w ciąży spodnie ciążowe kupic
W jednąstronę wymarzłam,było z 15 stopni mrozu,bo se tramwaj postanowił nie przyjechać![]()
Dobra,dałam radę
Nazat miałam podrzutkę przez samą szefową tego sklepu,suuuper,będę szybciej w domu
Doopa byłam szybciej,bo tym razem autobus sobie postanowił opuścić jeden kurs,bo...kierowcy się drzemło,dosłownie, na krańcówce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 10 gości