Kalendarz Kocie Przemiany2014[KOTYlion] jest już 2015!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Dlaczego zdecydowałaś(eś) się na zakup kalendarza?

1. Kibicowałam(em) kalendarzowym bohaterom w ich trudnych chwilach.
8
6%
2. Chcę podarować cegiełkę potrzebującym zwierzakom.
38
31%
3. Chcę podzielić się moją pasją z bliskimi.
8
6%
4. Chcę, aby pełnił funkcję edukacyjną w moim otoczeniu.
14
11%
5. Chcę podarować go komuś bliskiemu.
12
10%
6. Po prostu mi się podoba.
21
17%
7. Wszystkie powyższe.
23
19%

Liczba głosów : 124

Post » Śro lis 27, 2013 16:54 Re: Kalendarz Kocie Przemiany2014[KOTYlion]lista rezerwowa

wiesiaczek1 pisze:ja się zgłosiłam, że tam odbiorę,

A to co innego - ja zapłaciłam za przesyłkę.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro lis 27, 2013 17:58 Re: Kalendarz Kocie Przemiany2014[KOTYlion]lista rezerwowa

wiesiaczek1 pisze:ojejejejejejej , kiedy będzie można odebrać w TESCO :lol:

zawiozę w przyszłym tygodniu - dam znać na PW i tutaj, żeby nie wchodzić paniom wet na głowę :). Do końca tygodnia pakuję :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Śro lis 27, 2013 21:25 Re: Kalendarz Kocie Przemiany2014[KOTYlion]lista rezerwowa

Sihaja pisze:No to teraz wielkie pakowanie i wysyłanie :) Do tej pory byłam spokojna, ale teraz, jak już wiem, że są, to niecierpliwość mi się włączyła. Bardzom ciekawa... :)

oj tak... pracujemy cały czas i pakujemy... idzie sprawnie, ale kupka maleje po mału :roll:

Jak zawsze Bonifacy nadzoruje pakowanie :ok:
Obrazek

sporo jeszcze przed nami
Obrazek

piękne żywe kolory kart :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Śro lis 27, 2013 21:28 Re: Kalendarz Kocie Przemiany2014[KOTYlion]lista rezerwowa

Jestem pod ogromnym wrażeniem :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro lis 27, 2013 21:39 Re: Kalendarz Kocie Przemiany2014[KOTYlion]lista rezerwowa

Koty to potrafią pomagać, co? Niezastąpione wręcz są w pomaganiu. Te kocie łapki zamykające koperty, te języczki zlizujace klej... Nie wiem jak Poczta Polska radzi sobie bez kotów? 8O
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Czw lis 28, 2013 20:57 Re: Kalendarz Kocie Przemiany2014[KOTYlion]lista rezerwowa

Villentretenmerth pisze:Koty to potrafią pomagać, co? Niezastąpione wręcz są w pomaganiu. Te kocie łapki zamykające koperty, te języczki zlizujace klej... Nie wiem jak Poczta Polska radzi sobie bez kotów? 8O
:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Czw lis 28, 2013 20:59 Re: Kalendarz Kocie Przemiany2014[KOTYlion]lista rezerwowa

boniantos pisze:
Villentretenmerth pisze:Koty to potrafią pomagać, co? Niezastąpione wręcz są w pomaganiu. Te kocie łapki zamykające koperty, te języczki zlizujace klej... Nie wiem jak Poczta Polska radzi sobie bez kotów? 8O
:ryk: :ryk: :ryk:

A ja wiem :mrgreen: - kuleje :twisted:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lis 28, 2013 21:50 Re: Kalendarz Kocie Przemiany2014[KOTYlion]lista rezerwowa

No zaraz, a skąd wiecie, kto tam na zapleczu siedzi? :P
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Czw lis 28, 2013 21:51 Re: Kalendarz Kocie Przemiany2014[KOTYlion]lista rezerwowa

Axa76 pisze:No zaraz, a skąd wiecie, kto tam na zapleczu siedzi? :P

Byłam dzisiaj i po futrach nawet kłaczka nie było. 8O
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lis 28, 2013 22:17 Re: Kalendarz Kocie Przemiany2014[KOTYlion]lista rezerwowa

a ja myślę, że może coś być na rzeczy i jednak się gdzieś ukrywają. Zadzwoniłam dziś na pocztę, na której będę realizować wysyłkę. Ok. 210 przesyłek poleconych (dużych i ciężkich kopert tekturowych) i ok. 20 paczek. Sporo. Do zaniesienia i do przerobienia. I pani z uśmiechem, że nie mam się czego obawiać, że są po to, żeby obsłużyć, że nie będzie problemu, a jeżeli będzie kolejka, to wezmą i sami wszystko opiszą i oznakują a ja przyjdę po tym jak zadzwonią 8O odebrać gotowe, potwierdzone nadadnia. Poczta naprawdę się zmienia, więc może ktoś naprawdę za tym stoi... na zapleczu :kotek: ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Czw lis 28, 2013 22:20 Re: Kalendarz Kocie Przemiany2014[KOTYlion]lista rezerwowa

Na mojej kazaliby wszystkim stać w ogonku za Tobą ;)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Czw lis 28, 2013 22:22 Re: Kalendarz Kocie Przemiany2014[KOTYlion]lista rezerwowa

boniantos pisze:a ja myślę, że może coś być na rzeczy i jednak się gdzieś ukrywają. Zadzwoniłam dziś na pocztę, na której będę realizować wysyłkę. Ok. 210 przesyłek poleconych (dużych i ciężkich kopert tekturowych) i ok. 20 paczek. Sporo. Do zaniesienia i do przerobienia. I pani z uśmiechem, że nie mam się czego obawiać, że są po to, żeby obsłużyć, że nie będzie problemu, a jeżeli będzie kolejka, to wezmą i sami wszystko opiszą i oznakują a ja przyjdę po tym jak zadzwonią 8O odebrać gotowe, potwierdzone nadadnia. Poczta naprawdę się zmienia, więc może ktoś naprawdę za tym stoi... na zapleczu :kotek: ;)

O matko to na której poczcie byłaś?
Ja dziś byłam na mojej przeniesionej bo docelowa poszła do remontu i pani patrzyła na mnie z miną znudzonego mopsa że jej głowę zawracam. Wysłanie dwóch paczuszek 0.52 kg. i 0.74 kg. zajęło mi 15 min stania przy okienku. Nie wspomnę jak się pani nasapała jakby to było 52 i 74 kg. :evil:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lis 29, 2013 6:28 Re: Kalendarz Kocie Przemiany2014[KOTYlion]lista rezerwowa

boniantos pisze:a ja myślę, że może coś być na rzeczy i jednak się gdzieś ukrywają. Zadzwoniłam dziś na pocztę, na której będę realizować wysyłkę. Ok. 210 przesyłek poleconych (dużych i ciężkich kopert tekturowych) i ok. 20 paczek. Sporo. Do zaniesienia i do przerobienia. I pani z uśmiechem, że nie mam się czego obawiać, że są po to, żeby obsłużyć, że nie będzie problemu, a jeżeli będzie kolejka, to wezmą i sami wszystko opiszą i oznakują a ja przyjdę po tym jak zadzwonią 8O odebrać gotowe, potwierdzone nadadnia. Poczta naprawdę się zmienia, więc może ktoś naprawdę za tym stoi... na zapleczu :kotek: ;)

bo liczą na jeden egzemplarz :ryk: gratis
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pt lis 29, 2013 12:01 Re: Kalendarz Kocie Przemiany2014[KOTYlion]lista rezerwowa

aaaaaaa, rety, a ja dopiero teraz się obudziłam w temacie kalendarza :oops: :oops: :oops:
Gosiu, znajdzie się jeszcze jakiś dla mnie ? :roll:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Sob lis 30, 2013 21:55 Re: Kalendarz Kocie Przemiany2014[KOTYlion]lista rezerwowa

Ewa L. pisze:

O matko to na której poczcie byłaś?
[/quote]
Na Teofilowie chwilowo jestem, więc chciałam podzwonić po okolicy. Trafiłam na ul. Rydzową i tak się zachwyciłam, że już dalej nie szukałam :ok:. NIe chcę chwalić dnia przed zachodem słońca, ale wierzę, że będzie OK :ok:. Musi być. Jak dzisiaj zobaczyłam stertę :evil:, którą muszę do okienka dotachać, to już mi słabo :(
mamaGiny pisze:

bo liczą na jeden egzemplarz :ryk: gratis
:ryk:

pisiokotku, posłałam PW.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

[poprzednia][następna]