Lunka właśnie wtranżala swoją kolację

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bellemere pisze:No ja Ci powiem, że też codziennie pamiętamAż się sobie dziwię, ale to pewnie jest tak - jakbym sama sobie miała wyciągnąć, to za chińskiego boga bym nie pamiętała, ale dla koteczka się trzeba postarać
Milena_MK pisze:Ja dokładnie tak samo! Czasem już przysypiam i sobie przypomnę. Choćby nie wiem, jak mi się nie chciało to wstanę i wyciągnęTeraz to już nawet nie mam awaryjnych puszek na stanie, co mnie bardziej mobilizuje żeby pamiętać o mięsku
A co do przepisu, kochana wczoraj tak pstrykałam, bawiłam się, ale nigdzie tego nie zapisałam. Natomiast drugi i trzeci przepis wyszedł mi prawie idealnie, jedynie czego było za mało to wit. A, bo w pewnym momencie zapomniałam w ogóle dodać wątróbkęAle kolejne przepisy będę już zapamiętywać, wczoraj sobie tylko tak ćwiczyłam, bo ja ogólnie w takich rzeczach jestem raczej ignorantem. Tym większa ma radośc, że coś tam wychodziło
ab. pisze:Ja raz zapomniałam i zaraz muszę wstać i przenieść z zamrażarki do lodówki
ab. pisze:Ja klikam na przepis i kopiuję go Worda. Założyłam folder Barf i tam trzyzemam przepisy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter, zuza i 195 gości