Moderator: Estraven
balbina38 pisze:terenia1 pisze:Na jutro rano brak dyżuru
przyjdę jutro rano
fruciu pisze:terenia1 pisze:Na jutro rano brak dyżuru
Grafik dyżurów 25.11.-01.12.
25.11. pon. rano Ania wiecz. Mara
26.11. wtorek rano Beatka wiecz. brak
27.11. środa rano Ania wiecz. brak
28.11. czwartek rano Mirka wiecz. Agata
29.11. piątek rano Ania wiecz. Kasia
30.11. sobota rano brak wiecz. brak
01.12. niedziela rano brak wiecz. brak
ja mogę jeszcze w niedzielę wieczorem,

Mara S pisze:- Lewi zrobił się jakiś dziki pod wpływem tych innych dzikusów - nawet nie dałam rady go złapać,
fruciu pisze:Mara S pisze:- Lewi zrobił się jakiś dziki pod wpływem tych innych dzikusów - nawet nie dałam rady go złapać,
Lewi chyba powinien trafić do domu z dzieckiem,wczoraj Julka cały dyżur mój siedziała z nim na kolanach i się z nim bawiła i głaskała, może on lubi dzieci takie które oczywiście lubią koty
Mara S pisze:Po dyżurze:
- poza Kryśką i Sisi nie rozróżniam tych kotów ze zdrowej, ale jeden czarny (chyba kocur) dość głośno miauczy domagając się czegoś od człowieka,
mrymry pisze:Ale czarno-biało się zrobiłoKotosława zdaje się Demi (na 97%) niestety nic nie ruszyła i wymiowała śliną , było trochę śladów najprawdopodobnie właśnie po niej. U reszty nie zauważyłam problemów z apetytem, aczkolwiek niektórym trzeba było podac miskę pod nos. Zetka biedna prawie cały czas charczała i sapała, nic też nie chciała jeść, dostała immunodol przy czym przy pierwszym podejściu myślałam że się zakrztusiła i się przeraziłam ale to bardziej kwestia tego, że ma problemy z oddychaniem, trzymam za nią kciuki tym bardziej że jest przekochana
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 45 gości