Sz.P. Neigh to by tak łatwo chciała od razu na tamten świat - a pomęczyć się docześnie nie łaska

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ser-niczek pisze:Ja-smina pisze:Congratulations![]()
PS: Ja w kwestii parapetówy.....
Może być korespondencyjna
o to to!
Neigh pisze:A wczoraj Kotkinsowa Mama mnie badała przez telefon i orzekła, że żyć będę.........a taką miałam nadzieję na rentę.......ech.
kotkins pisze:Zrobimy wreszcie jakowyś zlot czarownic sabatem zwany.
Choć Zosik się zaperza ,że już do mnie nie przyjdzie...a Amelka tak chętnie by komuś nasiczkowała w obuwie...![]()
(znaczy: zapraszamy!)
Neigh pisze:Ja-smina pisze:
PS: Jakby ktoś z okolic W-wy był jeszcze za mało zakocony - Straż dla Zwierząt daje na tymczas kilka kotów z interwencji w Jadwisinie.
Z tego Jadwisina pod Serockiem? Bo Jadwisinów to chyba ze 3 w okolicach Wawy......Nie żebym kogoś na tymczas brać miała, nie.........
Na razie to mamy kolejne podejście do oddania kota od Fairey.....pożyjom uwidim
Neigh pisze:Okazało sie jednakowóż, że powinnam wyjsć za mąż........kurcze nie podoba mi się ten wariant. Bo to wiecie.......ja tego mojego TZ to nawet lubię. Bo on dość fajny jest..........ale żeby zaraz za mąż......eeee
Ja-smina pisze:Neigh pisze:Z tego Jadwisina pod Serockiem?
Nie wiem, tylko nazwę miejscowości pamiętam- chodzi o te koty co to połowa wylądowała w zamrażarkach![]()
Są w Straży dla Zwierząt w Wa-wie, która funkcjonuje z tego co czytam dość, hmmm... kontrowersyjnie - ludzie chcieli wziąć koty to nie dawali, a teraz na fejsie prosili o dt dla kilku kotów (orienty, balijskie, i mieszańce), 3 koty z ponad 60 już im zeszły ( w sensie śmiertelnie ).
PS: Sz.P. Neigh to by tak łatwo chciała od razu na tamten świat - a pomęczyć się docześnie nie łaska
fenek_k pisze:Koteczekanusi, to ty krezus jestes.
Mnie zus wyliczyl obecnie 300 zl a na emeryturze jakies 700
Zawsze mysle zechyba nie dozyje tej emerytury...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, mika189, zuza i 258 gości