Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monika_Krk pisze:Boże z jakiegokolwiek kościoła i religii ... jakże mi wstyd w takich momentach, że należę do gatunku ludzkiego.
Co można powiedzieć jak się przeczyta taką opowieść i zobaczy do czego jest zdolny "człowiek" .
phantasmagori pisze:Czy ona ma czucie głębokie?
Po wypadkach z tego co wiem, jak najszybciej podaje się Nivalin, który poprawia przewodnictwo nerwowe. Nie wiem jak to jest u takiego maleńtaska
Czarna puma pisze:Monika_Krk pisze:Boże z jakiegokolwiek kościoła i religii ... jakże mi wstyd w takich momentach, że należę do gatunku ludzkiego.
Co można powiedzieć jak się przeczyta taką opowieść i zobaczy do czego jest zdolny "człowiek" .
Monika..,ale to najprawdopodobniej zrobily dzieciaki...
Monika_Krk pisze:Czarna puma pisze:Monika_Krk pisze:Boże z jakiegokolwiek kościoła i religii ... jakże mi wstyd w takich momentach, że należę do gatunku ludzkiego.
Monika..,ale to najprawdopodobniej zrobily dzieciaki...
Czarna Pumo - wiemno ale...
dzieciaki mają rodziców - i obydwie formy istnienia są gatunku ludzkiego…![]()
Nadal mi wstyd za nasz gatunek.
Czarna puma pisze:Tylko,ze te dzieciaki maja rodzicow w tym 21 wieku gleboko gdzies...,taka jest prawda,bo wychowuja sie bezstresowo...,bo nie wolno przeciez dziecku dac klapsa,bo to bedzie grozilo sadem?![]()
![]()
Monika_Krk pisze:Czarna puma pisze:Tylko,ze te dzieciaki maja rodzicow w tym 21 wieku gleboko gdzies...,taka jest prawda,bo wychowuja sie bezstresowo...,bo nie wolno przeciez dziecku dac klapsa,bo to bedzie grozilo sadem?![]()
![]()
Masz rację z jednej strony - ale z drugiej, tu nie chodzi o klapsy - to by było to samo co te dzieci zrobiły tej koteczce.
Zostawmy tą dyskusję proszę Cię bo tak sobie pomyślałam, że pewnie rozmazuję wątek pomocowy koteczki swoimi dywagacjamiSpróbuję jutro ( to znaczy właściwie dziś ) pomyśleć jak mogę pomóc koteczce.
Ech życie na planecie ziemia… jesteś trudne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 85 gości