Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie naprawione :) Szuka domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 20, 2013 22:51 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

czy maleństwo ma wydarzenie na fb? jeśli nie może warto by było zrobić
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Czw lis 21, 2013 0:19 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

Boże z jakiegokolwiek kościoła i religii ... jakże mi wstyd w takich momentach, że należę do gatunku ludzkiego.

Co można powiedzieć jak się przeczyta taką opowieść i zobaczy do czego jest zdolny "człowiek" . :cry:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Czw lis 21, 2013 0:30 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

Biedne maleństwo :(
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Czw lis 21, 2013 0:47 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

:cry:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw lis 21, 2013 0:48 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

Monika_Krk pisze:Boże z jakiegokolwiek kościoła i religii ... jakże mi wstyd w takich momentach, że należę do gatunku ludzkiego.

Co można powiedzieć jak się przeczyta taką opowieść i zobaczy do czego jest zdolny "człowiek" . :cry:

Monika..,ale to najprawdopodobniej zrobily dzieciaki... 8O

Czarna puma

Od: Pt cze 28, 2013 21:46

Post » Czw lis 21, 2013 0:51 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

Czy ona ma czucie głębokie?
Po wypadkach z tego co wiem, jak najszybciej podaje się Nivalin, który poprawia przewodnictwo nerwowe. Nie wiem jak to jest u takiego maleńtaska :(
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Czw lis 21, 2013 0:53 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

phantasmagori pisze:Czy ona ma czucie głębokie?
Po wypadkach z tego co wiem, jak najszybciej podaje się Nivalin, który poprawia przewodnictwo nerwowe. Nie wiem jak to jest u takiego maleńtaska :(

Mam nadzieje,ze to kocie juz ma odpowiednie leczenie u weterynarza...

Czarna puma

Post » Czw lis 21, 2013 0:55 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

Czarna puma pisze:
Monika_Krk pisze:Boże z jakiegokolwiek kościoła i religii ... jakże mi wstyd w takich momentach, że należę do gatunku ludzkiego.

Czarna Pumo - wiem :cry: no ale...
dzieciaki mają rodziców - i obydwie formy istnienia są gatunku ludzkiego… :cry:
Nadal mi wstyd za nasz gatunek. :|

Teoretycznie nawet rozważając … gdyby moje dziecko popełniło taką zbrodnię… kot byłby ratowany na mój koszt w lecznicy, a dziecko …
nie wiem skoro bym tak poległa w człowieczeństwie , szukałabym pomocy dla dziecka u specjalisty - psycholog, psychiatra, cokolwiek.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Czw lis 21, 2013 0:59 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

Monika_Krk pisze:
Czarna puma pisze:

Czarna Pumo - wiem :cry: no ale...
dzieciaki mają rodziców - i obydwie formy istnienia są gatunku ludzkiego… :cry:
Nadal mi wstyd za nasz gatunek. :|

Tylko,ze te dzieciaki maja rodzicow w tym 21 wieku gleboko gdzies...,taka jest prawda,bo wychowuja sie bezstresowo...,bo nie wolno przeciez dziecku dac klapsa,bo to bedzie grozilo sadem? :evil: :evil: :evil:

Czarna puma

Post » Czw lis 21, 2013 1:08 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

Dziewczyny macie całkowitą rację.
Teraz jednak trzeba skupić się na koteczce. W takich wypadkach najbardziej liczy się czas.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Czw lis 21, 2013 1:10 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

Czarna puma pisze:Tylko,ze te dzieciaki maja rodzicow w tym 21 wieku gleboko gdzies...,taka jest prawda,bo wychowuja sie bezstresowo...,bo nie wolno przeciez dziecku dac klapsa,bo to bedzie grozilo sadem? :evil: :evil: :evil:

Masz rację z jednej strony - ale z drugiej, tu nie chodzi o klapsy - to by było to samo co te dzieci zrobiły tej koteczce.

Zostawmy tą dyskusję proszę Cię bo tak sobie pomyślałam, że pewnie rozmazuję wątek pomocowy koteczki swoimi dywagacjami :cry: Spróbuję jutro ( to znaczy właściwie dziś ) pomyśleć jak mogę pomóc koteczce.

Ech życie na planecie ziemia… jesteś trudne.

Monika_Krk

Post » Czw lis 21, 2013 1:14 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

Monika_Krk pisze:
Czarna puma pisze:Tylko,ze te dzieciaki maja rodzicow w tym 21 wieku gleboko gdzies...,taka jest prawda,bo wychowuja sie bezstresowo...,bo nie wolno przeciez dziecku dac klapsa,bo to bedzie grozilo sadem? :evil: :evil: :evil:

Masz rację z jednej strony - ale z drugiej, tu nie chodzi o klapsy - to by było to samo co te dzieci zrobiły tej koteczce.

Zostawmy tą dyskusję proszę Cię bo tak sobie pomyślałam, że pewnie rozmazuję wątek pomocowy koteczki swoimi dywagacjami :cry: Spróbuję jutro ( to znaczy właściwie dziś ) pomyśleć jak mogę pomóc koteczce.

Ech życie na planecie ziemia… jesteś trudne.

Monika...zycie na planecie Ziemia stalo sie trudne dla zwierzat odkad pojawil sie ROZUMNY czlowiek... :?

Czarna puma

Post » Czw lis 21, 2013 1:21 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

Mój boże , tyle cierpienia w tak małym ciałku :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw lis 21, 2013 1:24 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

A co z załatwianiem sie , czy kontroluje , bo jeśli nie to moge przekazać pampersy maleńkie .
Mi miała naprawdę dużo szczęścia w swym nieszczęściu , że trafiła do Ciebie Szenila ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

[poprzednia][następna]