Ja idealnie płaskiego też nigdy nie miałam, ale trudno, też mam taką budowę i musiałabym chyba ostro ćwiczyć, żeby taki mieć...
Moderator: Estraven
Bellemere pisze:Aaaa, no to spokozazwyczaj te 40-parę kilo brzmi już strasznie chudo
Ja idealnie płaskiego też nigdy nie miałam, ale trudno, też mam taką budowę i musiałabym chyba ostro ćwiczyć, żeby taki mieć...
ab. pisze:Przeszłam 4 lata temu dietę Dukana.
Z 75 kg zeszłam do 55kg w 4 miesiące.
Teraz ważę trochę więcej, ale nie jest jeszcze źle.
Gubi mnie to, że nie mam czasu albo ochoty jeść regularnie.
Pamiętaj tylko o piciu duuuużej ilości wody.
aannee99 pisze:ab. pisze:Przeszłam 4 lata temu dietę Dukana.
Z 75 kg zeszłam do 55kg w 4 miesiące.
Teraz ważę trochę więcej, ale nie jest jeszcze źle.
Gubi mnie to, że nie mam czasu albo ochoty jeść regularnie.
Pamiętaj tylko o piciu duuuużej ilości wody.
O, była DukankaJak miło!.
Wody piję dużo, trzy litry dziennie, czasem zaparzę dzbanek herbaty i go wypijam + butla wody 1,5 litra
Ja mam 158 cm wzrostu, więc wyobraźcie sobie jak na mnie widać każdy dodatkowy kilogram więcej lub mniej. Schudłam niedawno 2 kilo to już wszyscy znajomi mówią, że mi policzki wessało. Ja się staram nie odchudzać, natomiast jest to bardzo ciężkie w moim przypadku, gdy psychika byłej anorektyczki robi swoje... Już tak walczę z tym od 15 lat żeby jakoś się polubić, ale wiecznie mi się nie podoba moja figura. No cóż 
Bellemere pisze:A wiecie, co ja Wam powiem? Mnie jest dobrze jak jestgdzie ja się będę martwić, przejmować, zmuszać do czegokolwiek... Żyję, zdrowa jestem, nie muszą mnie wynosić z domu na dźwigu ani wiatr mnie nie zdmuchuje z ulicy, chłopa mam...
Na co narzekać?
Chyba, że na obieranie indyczego skrzydełka, Milena!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości