PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro lis 20, 2013 19:42 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Aaaa, no to spoko ;) zazwyczaj te 40-parę kilo brzmi już strasznie chudo ;)
Ja idealnie płaskiego też nigdy nie miałam, ale trudno, też mam taką budowę i musiałabym chyba ostro ćwiczyć, żeby taki mieć...
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Od: Nie lip 21, 2013 13:10

Post » Śro lis 20, 2013 19:45 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Bellemere pisze:Aaaa, no to spoko ;) zazwyczaj te 40-parę kilo brzmi już strasznie chudo ;)
Ja idealnie płaskiego też nigdy nie miałam, ale trudno, też mam taką budowę i musiałabym chyba ostro ćwiczyć, żeby taki mieć...

O to!
Ja pamiętam jedno takie lato, gdzie się strasznie zawzięłam i przez cały miesiąc jadłam tylko fasolkę szparagową i robiłam CODZIENNIE 500 brzuszków! Masakra, teraz bym 50 nie zrobiła a co dopiero 500 :P Efekt: nie schudłam ani kilograma :D
Dlatego raz na zawsze odpuściłam sobie wszystkie diety, ćwiczenia, odchudzania - na przyszłą wiosnę chciałam zacząć biegać, ale nie żeby schudnąć tylko żeby wyrobić sobie kondycję lepszą - bo jak pojechałam w góry z chłopakami to mi było tak głupio, że oni tacy sprawni i śmigają a ja z tyłu i zasapana...

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Śro lis 20, 2013 19:50 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

500 8O

Ja zrobię z 5 :D

I jestem zbyt leniwa na katowanie się ćwiczeniami, lubię rower, lubię pójść na spacer, ale bez przesady. Teraz zależy mi na utrzymaniu wagi, może na wiosnę zapiszę się na jakiś basen, bo pływać też lubię, ale w zimie bym chyba zamarzła po wyjściu stamtąd :D
Za to bieganie jest dla mnie nudne. Zmusiłam się kiedyś i wychodziło mi to całkiem nieźle, ale raaaaany, ileż można :D
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Śro lis 20, 2013 19:54 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Myślę, że w dobrej scenerii i jak się to robi z kimś to może być fajnie ;) Dlatego zamierzam wyciągnąć TŻa na to, mamy obok fajny lasek i za estakadą Park Zachodni z trasą... Fajnie by było mieć lepszą kondycję. Lubię rower ale od kilku lat nie mam, natomiast chciałabym kupić sobie kiedyś taki porządny, lekki, na dłuuuuugie wyprawy... i nie umierać w połowie jazdy :D
Zobaczymy :P

Spilett

Post » Śro lis 20, 2013 20:03 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Wiesz, ja mieszkam teraz tuż przy takim całkiem sporym lasku... :D
Raz nawet byłam pobiegać z TŻ.
No i na tym chcę zakończyć :D

Rower mam, ale ciężki, na stalowej ramie. Mnie to nie przeszkadza, po górach nim nie jeżdżę, nie ma źle ;)
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Śro lis 20, 2013 20:39 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

ab. pisze:Przeszłam 4 lata temu dietę Dukana.
Z 75 kg zeszłam do 55kg w 4 miesiące.
Teraz ważę trochę więcej, ale nie jest jeszcze źle.
Gubi mnie to, że nie mam czasu albo ochoty jeść regularnie.

Pamiętaj tylko o piciu duuuużej ilości wody.

O, była Dukanka :) Jak miło!.
Wody piję dużo, trzy litry dziennie, czasem zaparzę dzbanek herbaty i go wypijam + butla wody 1,5 litra :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Śro lis 20, 2013 20:45 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

aannee99 pisze:
ab. pisze:Przeszłam 4 lata temu dietę Dukana.
Z 75 kg zeszłam do 55kg w 4 miesiące.
Teraz ważę trochę więcej, ale nie jest jeszcze źle.
Gubi mnie to, że nie mam czasu albo ochoty jeść regularnie.

Pamiętaj tylko o piciu duuuużej ilości wody.

O, była Dukanka :) Jak miło!.
Wody piję dużo, trzy litry dziennie, czasem zaparzę dzbanek herbaty i go wypijam + butla wody 1,5 litra :)

Jak Ty to mieścisz?
Dla mnie jest wprost niemożliwe wypicie półtoralitrowej butelki wody w 1 dzień!
A Ty tu 3 litry 8O 8O

Spilett

Post » Śro lis 20, 2013 20:58 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Heeej :) Aleście naprodukowały :) I to wszystko o odchudzaniu :ryk: Ja mam 158 cm wzrostu, więc wyobraźcie sobie jak na mnie widać każdy dodatkowy kilogram więcej lub mniej. Schudłam niedawno 2 kilo to już wszyscy znajomi mówią, że mi policzki wessało. Ja się staram nie odchudzać, natomiast jest to bardzo ciężkie w moim przypadku, gdy psychika byłej anorektyczki robi swoje... Już tak walczę z tym od 15 lat żeby jakoś się polubić, ale wiecznie mi się nie podoba moja figura. No cóż :roll:

W dodatku tak jak Bell niecierpię praktycznie żadnej aktywności fizycznej, czasem pójdę na rolki w lecie lub na rower - ot co. Nie lubię i tyle... Próbowałam się motywować, ćwiczyć z koleżankami, ale się szybko zniechęcam i najchętniej to ćwiczenie zamieniłabym na ploteczki przy piwku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Z tym skrzydłem indyka Bell to ja też zawsze klnę jak szewc kiedy przychodzi mi to odkroić od kości. A ile razy palce uciachałam :mrgreen:

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Śro lis 20, 2013 21:02 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

O Milena, mamy taki sam wzrost :D
Na mnie tak bardzo nie widać dodatkowych kg, u mnie idzie w brzucha niestety... Masakra, też bym się chciała polubić ale ciągle mam wrażenie że jestem strasznie nieatrakcyjna i w ogóle co to ma być...

Spilett

Post » Śro lis 20, 2013 21:55 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

A wiecie, co ja Wam powiem? Mnie jest dobrze jak jest :D gdzie ja się będę martwić, przejmować, zmuszać do czegokolwiek... Żyję, zdrowa jestem, nie muszą mnie wynosić z domu na dźwigu ani wiatr mnie nie zdmuchuje z ulicy, chłopa mam...
Na co narzekać? ;)

Chyba, że na obieranie indyczego skrzydełka, Milena! :ryk:
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Śro lis 20, 2013 21:56 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

oj tak, na to można ponarzekać :)

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Śro lis 20, 2013 22:01 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Bellemere pisze:A wiecie, co ja Wam powiem? Mnie jest dobrze jak jest :D gdzie ja się będę martwić, przejmować, zmuszać do czegokolwiek... Żyję, zdrowa jestem, nie muszą mnie wynosić z domu na dźwigu ani wiatr mnie nie zdmuchuje z ulicy, chłopa mam...
Na co narzekać? ;)

Chyba, że na obieranie indyczego skrzydełka, Milena! :ryk:

Też tak czasem mam, ale moje nastawienie zmienia się w zależności od nastroju :P

Spilett

Post » Śro lis 20, 2013 22:54 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

To ja od dłuuuuuugiego czasu już się nie przejmuję. Nikt nie jest doskonały, a mnie tu trochę wystaje, trochę tam...
Ale ciuchy w sieciówkach kupuję w rozmiarze S, więc spoko :D
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Czw lis 21, 2013 10:03 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Obieranie indyczego skrzydła 8O Nie zdobyłabym się na to

Wczoraj o 22.00 kroiłam futrom filety z kurzych udek i indycze serca. Kanalie indyczym sercem wzgardziły, niewdzięczne :roll:
Demonki <3
Obrazek Obrazek

elianka

Od: Wto gru 26, 2006 18:42

Post » Czw lis 21, 2013 10:19 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Oj tak, obieranie skrzydła indyczego, to katorga, kupiłam kiedyś trzy i próbowałam obrać .. masakra ;)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

[poprzednia][następna]