Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:P.Beata jest dorosła, umie mówić, zwerbalizować swoje potrzeby, wolno jej przyjąć lub odmówić pomocy, jej sprawa.Koty to już inna bajka.Postraszyłabym organizacją prozwierzęcą, tym, że zabiorą jej zwierzęta, bo takie jest prawo.Martka powinna tam z kimś jeździć i twardo stawiać sprawę.Ja bym jej pokazała film ( o ile to możliwe) jak zabierają koty z interwencji.
Gibutkowa pisze:ewar pisze:P.Beata jest dorosła, umie mówić, zwerbalizować swoje potrzeby, wolno jej przyjąć lub odmówić pomocy, jej sprawa.Koty to już inna bajka.Postraszyłabym organizacją prozwierzęcą, tym, że zabiorą jej zwierzęta, bo takie jest prawo.Martka powinna tam z kimś jeździć i twardo stawiać sprawę.Ja bym jej pokazała film ( o ile to możliwe) jak zabierają koty z interwencji.
i to najlepiej zadziała, powiedzieć, że z policją przyjdą
taizu pisze:(...)
O ile mi wiadomo, to DPS nie może zabrać całej renty, ale daje resztkę pensjonariuszowi lub trzyma w przechowalni, od rodziny to może wręcz zażądać teraz wyrównania różnicy pomiędzy stawką w zakładzie a tym, co pensjonariusz na zakład ma potrącane z renty![]()
(...)
taizu pisze:Nie tłumaczę kobiety, tylko wyjaśniam innym, jak to się dzieje. Pozytywnych doświadczeń z dentystami z NFZ zazdraszczam, mnie osobiście odmówiono usunięcia na NFZ korzenia pozostawionego przy rwaniu w dziąśle, bo ząb być może został na NFZ wyrwany parę lat temu a "dogrywek" się nie przewiduje
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot], luty-1, Patrykpoz, raiya i 241 gości