Rudi i Pysia VI Dziennik niecodziennik ;) łamigłówka s. 73 ;

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 18, 2013 14:08 Re: Rudi i Pysia VI Dziennik niecodziennik ;) filmiki s 13 i

AYO pisze:Jak się kotek pieknie wpasował, w sam raz na jego rozmiar :1luvu:
Pysia sie upozowała jak Maya naga Goi :lol:

O parapet ci chodzi? :mrgreen:
A Pysia naga....ino w futrze :D
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon lis 18, 2013 14:40 Re: Rudi i Pysia VI Dziennik niecodziennik ;) filmiki s 13 i

O posłanko z kukardkom mi chodzi :P

i o ten obraz https://www.google.pl/search?q=goya+may ... 00&bih=508
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pon lis 18, 2013 15:27 Re: Rudi i Pysia VI Dziennik niecodziennik ;) filmiki s 13 i

Obraz znam. ;)
A posłanko Pysi jest, mniejsze i damskie :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pon lis 18, 2013 19:40 Re: Rudi i Pysia VI Dziennik niecodziennik ;) filmiki s 13 i

Mam! mam miejsce na porządny drapak! To wyczyn, bo nie miałam do tej pory...sensownego. A dzisiaj po przestawieniu kominka mi się odkryło :D Bardzo się cieszę :D To teraz tylko wybrać model, zebrać kasę ;)
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pon lis 18, 2013 19:40 Re: Rudi i Pysia VI Dziennik niecodziennik ;) filmiki s 13 i

shira3 pisze:Obraz znam. ;)

bez kukardki?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon lis 18, 2013 19:42 Re: Rudi i Pysia VI Dziennik niecodziennik ;) filmiki s 13 i

shira3 pisze:Mam! mam miejsce na porządny drapak! To wyczyn, bo nie miałam do tej pory...sensownego. A dzisiaj po przestawieniu kominka mi się odkryło :D Bardzo się cieszę :D To teraz tylko wybrać model, zebrać kasę ;)

jak to kominek przestawiałaś? 8O
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pon lis 18, 2013 19:44 Re: Rudi i Pysia VI Dziennik niecodziennik ;) filmiki s 13 i

mir.ka pisze:

bez kukardki?

No właśnie to z kukardką jest Pysine, nieprecyzyjnie się wyraziłam....
mir.ka pisze:jak to kominek przestawiałaś? 8O

No normalnie, bliżej ściany i nie pod kątem, bo nie mogłam normalnie kanapy postawić - nagrzewała się za mocno.....
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pon lis 18, 2013 19:46 Re: Rudi i Pysia VI Dziennik niecodziennik ;) filmiki s 13 i

shira3 pisze:
mir.ka pisze:

bez kukardki?

No właśnie to z kukardką jest Pysine, nieprecyzyjnie się wyraziłam....
mir.ka pisze:jak to kominek przestawiałaś? 8O

No normalnie, bliżej ściany i nie pod kątem, bo nie mogłam normalnie kanapy postawić - nagrzewała się za mocno.....

mój to cały kąt pokoju zajmuje i bez burzenia to go się nie przestawi 8O
Obrazek

mir.ka

Post » Pon lis 18, 2013 19:49 Re: Rudi i Pysia VI Dziennik niecodziennik ;) filmiki s 13 i

Ja jeszcze nieobudowany miałam - szybko zorientowaliśmy się, że ustawienie nie takie.....więc nie obudowaliśmy, zresztą i tak nie mam na nie kasy.... przy okazji serwisowego przeglądu dało się przestawić, nie mogliśmy sami bo całe to elektroniczno - hydrauliczne ustrojstwo wymagało fachowca.
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pon lis 18, 2013 19:51 Re: Rudi i Pysia VI Dziennik niecodziennik ;) filmiki s 13 i

Shira, ja tu czegos nie rozumiem... No dobra, w tamtym mieszkaniu moglas nie mieć ale w domu nie masz m i e j s c a na drapak??? Te koty są dyskryminowane! Popatrz, moja ma tylko 50 m2 i ma drapak!

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pon lis 18, 2013 19:52 Re: Rudi i Pysia VI Dziennik niecodziennik ;) filmiki s 13 i

shira3 pisze:Ja jeszcze nieobudowany miałam - szybko zorientowaliśmy się, że ustawienie nie takie.....więc nie obudowaliśmy, zresztą i tak nie mam na nie kasy.... przy okazji serwisowego przeglądu dało się przestawić, nie mogliśmy sami bo całe to elektroniczno - hydrauliczne ustrojstwo wymagało fachowca.

czyli masz więcej urządzeń nieobudowanych? :wink:

jak to dobrze nie robić wszystkiego od razu :)
czasami lepiej trochę "pomieszkać"
Obrazek

mir.ka

Post » Pon lis 18, 2013 19:53 Re: Rudi i Pysia VI Dziennik niecodziennik ;) filmiki s 13 i

jozefina1970 pisze:Shira, ja tu czegos nie rozumiem... No dobra, w tamtym mieszkaniu moglas nie mieć ale w domu nie masz m i e j s c a na drapak??? Te koty są dyskryminowane! Popatrz, moja ma tylko 50 m2 i ma drapak!

a ja mam 100 i też moje nie mają drapaka :)
Obrazek

mir.ka

Post » Pon lis 18, 2013 19:57 Re: Rudi i Pysia VI Dziennik niecodziennik ;) filmiki s 13 i

Nie miałam Józefinko, sensownego nie miałam. Z jakimś widokiem np..... I żeby nie było zawalidrogą, bo myślę o wysokim. To teraz będzie obok drzwi tarasowych, myślę, ze super.
[quote="mir.ka"]
czyli masz więcej urządzeń nieobudowanych? :wink:

czasami lepiej trochę "pomieszkać"[/quote
No, kuchenne i kominek :D Z tym urządzaniem mieszkając jest racja - niektóre koncepcje zmieniły mi się w praniu ;)
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pon lis 18, 2013 19:59 Re: Rudi i Pysia VI Dziennik niecodziennik ;) filmiki s 13 i

shira3 pisze:Nie miałam Józefinko, sensownego nie miałam. Z jakimś widokiem np..... I żeby nie było zawalidrogą, bo myślę o wysokim. To teraz będzie obok drzwi tarasowych, myślę, ze super.
mir.ka pisze:czyli masz więcej urządzeń nieobudowanych? :wink:

czasami lepiej trochę "pomieszkać"[/quote
No, kuchenne i kominek :D Z tym urządzaniem mieszkając jest racja - niektóre koncepcje zmieniły mi się w praniu ;)

no to będą miały drapak z widokiem :ok:

moje to najlepiej lubia leżeć na parapetach bo tam mają widoki :D
Obrazek

mir.ka

Post » Pon lis 18, 2013 19:59 Re: Rudi i Pysia VI Dziennik niecodziennik ;) filmiki s 13 i

No ja wiem, że kiedyś nie mialas, oczami wyobraźni caly czas widzę biednego Rudisia na tym jego małym drapaczku ale myślałam, że już masz :-)

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

[poprzednia][następna]