AYO pisze:Jak się kotek pieknie wpasował, w sam raz na jego rozmiar![]()
Pysia sie upozowała jak Maya naga Goi
O parapet ci chodzi?

A Pysia naga....ino w futrze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Jak się kotek pieknie wpasował, w sam raz na jego rozmiar![]()
Pysia sie upozowała jak Maya naga Goi
shira3 pisze:Obraz znam.![]()
A posłanko Pysi jest, mniejsze i damskie
shira3 pisze:Mam! mam miejsce na porządny drapak! To wyczyn, bo nie miałam do tej pory...sensownego. A dzisiaj po przestawieniu kominka mi się odkryłoBardzo się cieszę
To teraz tylko wybrać model, zebrać kasę
mir.ka pisze:shira3 pisze:Obraz znam.![]()
bez kukardki?
mir.ka pisze:jak to kominek przestawiałaś?
shira3 pisze:mir.ka pisze:shira3 pisze:Obraz znam.![]()
bez kukardki?
No właśnie to z kukardką jest Pysine, nieprecyzyjnie się wyraziłam....mir.ka pisze:jak to kominek przestawiałaś?
No normalnie, bliżej ściany i nie pod kątem, bo nie mogłam normalnie kanapy postawić - nagrzewała się za mocno.....
shira3 pisze:Ja jeszcze nieobudowany miałam - szybko zorientowaliśmy się, że ustawienie nie takie.....więc nie obudowaliśmy, zresztą i tak nie mam na nie kasy.... przy okazji serwisowego przeglądu dało się przestawić, nie mogliśmy sami bo całe to elektroniczno - hydrauliczne ustrojstwo wymagało fachowca.
jozefina1970 pisze:Shira, ja tu czegos nie rozumiem... No dobra, w tamtym mieszkaniu moglas nie mieć ale w domu nie masz m i e j s c a na drapak??? Te koty są dyskryminowane! Popatrz, moja ma tylko 50 m2 i ma drapak!
shira3 pisze:Nie miałam Józefinko, sensownego nie miałam. Z jakimś widokiem np..... I żeby nie było zawalidrogą, bo myślę o wysokim. To teraz będzie obok drzwi tarasowych, myślę, ze super.mir.ka pisze:czyli masz więcej urządzeń nieobudowanych?![]()
jak to dobrze nie robić wszystkiego od razu![]()
czasami lepiej trochę "pomieszkać"[/quote
No, kuchenne i kominekZ tym urządzaniem mieszkając jest racja - niektóre koncepcje zmieniły mi się w praniu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 73 gości