Moderator: Estraven
Spilett pisze:A ganiają się gdzieś, nawet nie wiem za bardzo gdzie
Spilett pisze:To ja im się wcale nie dziwię!
Zanim Kaśka przyszła to zdążyłam przysnąć... Teraz też mi łepetyna leci
Spilett pisze:Napisałabym drugą część opowiadanka ale tak mi się nie chce...
JA dzisiaj wysyłam zdjęcia Ali bo ostatni termin

Spilett pisze:Jeszcze jakiemuś kretynowi co 5 minut wyje alarm w aucie
Alusia ma słodki brzuś![]()
Marcyśka pisze:Spilett pisze:Jeszcze jakiemuś kretynowi co 5 minut wyje alarm w aucie
Ja mieszkam obok szkoły a pod balkonem mam sklep z armaturą grzewczą.Podjeżdżają wielkimi autami ,palą i przeklinają strasznie.To jest wielki koszmar.
Spilett pisze:Marcyśka pisze:Spilett pisze:Jeszcze jakiemuś kretynowi co 5 minut wyje alarm w aucie
Ja mieszkam obok szkoły a pod balkonem mam sklep z armaturą grzewczą.Podjeżdżają wielkimi autami ,palą i przeklinają strasznie.To jest wielki koszmar.
A ja mam 100 metrów do kościoła![]()
I żula który codziennie pod blokiem zgniata puszki
Marcyśka pisze:Spilett pisze:Marcyśka pisze:Spilett pisze:Jeszcze jakiemuś kretynowi co 5 minut wyje alarm w aucie
A ja mam 100 metrów do kościoła![]()
I żula który codziennie pod blokiem zgniata puszki
To tak samo maskaraJa miałam wcześniej sklepik monopolowy zaraz obok wejścia do mojego bloku i ciągle jacyś pijacy siedzieli albo pod balkonem lub pod klatką.Dobrze ,że teraz ten sklep zlikwidowali.Ale nadal z rana widzę na mojej klatce puszki po alkoholu itd.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Hana, Lifter i 18 gości