Wawa- JEEP - wyrok-czekam na odpis. Warto walczyć!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 16, 2013 20:29 Re: Wawa-4 kociaki stęsknione za normalnością i domem...

Oj fajne zdjecia
A jakie wielkie uszyska maja.
Obrazek Ziva znalazla dom :)

Obrazek

Jeep wywalony na dzialki prosi o pomoc!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... #p10630944

fenek_k

Od: Pt kwi 09, 2010 8:29

Post » Sob lis 16, 2013 22:37 Re: Wawa-4 kociaki stęsknione za normalnością i domem...

piękności :1luvu: prosimy o dobre domy dla całego rodzeństwa :kotek:
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Nie lis 17, 2013 14:49 Re: Wawa-4 kociaki stęsknione za normalnością i domem...

Dziękuję fenek_k za finansowe wsparcie kociaków oraz aburaczeza jedzonko dla ferajny na listopad. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie lis 17, 2013 14:52 Re: Wawa-4 kociaki stęsknione za normalnością i domem...

Sprawa ds dla Toyotki i dt dla Nissanka po półtorej miesiąca zwodzenia się rypła. Jak to pani określiła w smsie: "nie ma czasu na zajmowanie się drugim kotem". A wszystko poszło o zrobienie testów. Gdybym nie chciała robić testów to pewnie Toyota byłaby w dsie. Ale chciałam. Bo ich kotka jest z Lasu Bielańskiego, a ja wiem, ze to rejon, gdzie jest białaczka, więc ryzyko było dla mnie zbyt duże.
Ale trochę się tym gryzę, a ściślej (chyba): gryzłam.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie lis 17, 2013 15:11 Re: Wawa-4 kociaki stęsknione za normalnością i domem...

Za dużo w te koty włożyłaś serca, pracy i pieniędzy, żeby je oddawać w niepewne ręce. One są dla znawców. Nieustannie Cie podziwiam, za Twoje poświęcenie. :1luvu:
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Nie lis 17, 2013 15:11 Re: Wawa-4 kociaki stęsknione za normalnością i domem...

Szalony Kot pisze:Według mnie dobrze zrobiłaś. Jeśli testy są problemem, to co by było np. z leczeniem?

Tez tak to sobie tłumacze, ale tutaj problem chyba nie tkwił w finansach tylko w przekonanniu co do sensowności ich robienia. Jedna z tych pań w międzyczasie walczyła z babeszją u swojego psa, ratowaniem życia i nie szczędziła ani pieniędzy, ani swojego czasu na to. Więc chyba nie o finanse chodzi. Zresztą dostałam od niej w międzyczasie smsa "nasz kot jest zdrowy!" (z wykrzyknikiem właśnie)... świadomość potrzeby robienia testow na wirusówki wśród ludzi jest bardxzo mała, nawet nie wszyscy weci sa przekonani o zasadności ich robienia, gdy kot jest zdrowy itp. (nie widza podstaw do ich robienia :roll: ).

Marzenia11

Post » Nie lis 17, 2013 22:07 Re: Wawa-4 kociaki stęsknione za normalnością i domem...

myślę, że może pomogłyby nowe ogłoszenia z nowymi zdjęciami rozbawionej kociej czwóreczki
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Nie lis 17, 2013 22:14 Re: Wawa-4 kociaki stęsknione za normalnością i domem...

wibryska pisze:myślę, że może pomogłyby nowe ogłoszenia z nowymi zdjęciami rozbawionej kociej czwóreczki

nowe ogłoszenia są. Kampania ogłoszeniowa jest cały czas, nieustanna, aktualizowana i foty nowe są. Watek troszkę milczy, bo zainteresowanie niewielkie a ja troszkę w odwrocie jestem sama ze sobą...

Marzenia11

Post » Nie lis 17, 2013 22:17 Re: Wawa-4 kociaki stęsknione za normalnością i domem...

Marzenko to wklej tutaj linki do nowych ogłoszeń,
może ktoś będzie chciał zobaczyć nowe fotki i informacje o kotkach.

trzymaj się ciepło kochana :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Nie lis 17, 2013 23:08 Re: Wawa-4 kociaki stęsknione za normalnością i domem...

Koty wysokopienne
Obrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Marzenia11

Post » Pon lis 18, 2013 0:14 Re: Wawa-4 kociaki stęsknione za normalnością i domem...

Czarna puma i lamparciątka. Super drużyna.
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Pon lis 18, 2013 11:00 Re: Wawa-4 kociaki stęsknione za normalnością i domem...

Marzenia11 pisze:
Szalony Kot pisze:Według mnie dobrze zrobiłaś. Jeśli testy są problemem, to co by było np. z leczeniem?

Tez tak to sobie tłumacze, ale tutaj problem chyba nie tkwił w finansach tylko w przekonanniu co do sensowności ich robienia. Jedna z tych pań w międzyczasie walczyła z babeszją u swojego psa, ratowaniem życia i nie szczędziła ani pieniędzy, ani swojego czasu na to. Więc chyba nie o finanse chodzi. Zresztą dostałam od niej w międzyczasie smsa "nasz kot jest zdrowy!" (z wykrzyknikiem właśnie)... świadomość potrzeby robienia testow na wirusówki wśród ludzi jest bardxzo mała, nawet nie wszyscy weci sa przekonani o zasadności ich robienia, gdy kot jest zdrowy itp. (nie widza podstaw do ich robienia :roll: ).

Pani Marzeno, dobrze Pani zrobiła. Gdy nie zna się dokładnie przeszłości swojego kota, branie kolejnego bez wykonania odpowiednich testów jest skrajnie nieodpowiedzialne. To przecież może być wyrok śmierci dla Pani tymczasa. Nie wspominając o tym, że powinno się znać wyniki tych testów, aby w razie niekorzystnych wiadomości postarać się przedłużyć życie kociaka.

Dziwne, że takie fajne kotki są tak długo bez domu :(

Wojtek_Wwa

Od: Śro maja 15, 2013 11:51

Post » Pon lis 18, 2013 11:22 Re: Wawa-4 kociaki stęsknione za normalnością i domem...

Marzenko, jakie te kociaki są piękne :1luvu: Toyotka prześliczna dziewczynka. Cudeńka, szkoda z tym domkiem ale jak na pewno wiesz " nie ma tego złego..." lepeij poczekać niż dac w nieodpowiednie ręce. :kotek: Mocne kciuki za domki :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Pon lis 18, 2013 11:27 Re: Wawa-4 kociaki stęsknione za normalnością i domem...

Marzenia11 pisze:Obrazek

cudne :kotek:
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

[poprzednia][następna]