Dodatkowo moje dostaja mega przyspieszenia kiedy zostawia aromatyczny prezent w kuwecie, dosłownie jakby sie pozbyły balastu

ja wówczas dfostaję równie szybkiego przyspieszenia,w przeciwnym razie grozi zagazowaniem

Moderator: Estraven
Villentretenmerth pisze: Z tym, że Odik patrzy ze zdumionym obrzydzeniem.![]()
Maupa pisze:Łajza szczeka na ptaki za oknem. jak lis, nie jak pies, ale szczeka. nagram kiedyś.
może Newa też?
floxanna pisze:Maupa pisze:Łajza szczeka na ptaki za oknem. jak lis, nie jak pies, ale szczeka. nagram kiedyś.
może Newa też?
Szczekanie to swoją drogą (Ciotka też szczeka, ona to na wszystko latające, nawet na zabawki na sznurku). To nie było szczekanie, tylko coś takiego jak gwizdek starej lokomotywy.
Villentretenmerth pisze: Można roztrzepać z białkiem?
Villentretenmerth pisze:Przy okazji - ile żółtek można dać kotu powiedzmy na tydzień?
Villentretenmerth pisze:Jestem, jestem codziennie ale teraz głównie w innych wątkach bo dużo się działo. Niestety źle się działo. Umarły kolejne zaprzyjaźnione koty, (zaprzyjaźnione, bo każdy kot, który przeszedł przez "miau" jest zaprzyjaźniony...) a jasnymi punktami są chyba jedynie Tygrysek u Farta, Florek u Boo i Maku - który dziś pojechał do domu.
Takie kocie losy. Mogłyby być lepsze ale zmiana mentalności ludzi to praca dla pokoleń.![]()
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Odik przepięknie udaje gołębia - wystarczy pogłaskać, czy choćby zagadać do niego. On w ogóle nie wydaje dźwięków wlaściwych kotom. Grucha zadowolony i okropnie skrzeczy wkurzony. A jak czegoś chce to zabiega drogę, patrzy w oczy i bezdzwięcznie otwiera pyszczek. Jeśli chodzi o jedzenie - ogląda, wącha i pokazuje łapką na talerzu albo w lodówce "o to! To! Tego daj! Troszkę, troszeczkę!". I daję, bo kocham żebraka.
Jesteśmy razem ponad rok, a dopiero wczoraj okazało się, że lubi surowe żóltko.Kamraci - kompletny ignor, a Odiś zjadł całe. Kupa była w "normie odikowej".
Przy okazji - ile żółtek można dać kotu powiedzmy na tydzień? Czy nie szkodzi kotu? Można roztrzepać z białkiem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 872 gości