Duszek686 pisze:taaa![]()
moja Miki tak się przy tej obróżce rozluźniła, że zaczęła mylić kanapę z kuwetą![]()
ale Mki jest wyjątkowa pod każdym względem - to ma i wyjątkowe reakcje![]()
- innym podobnych nie życzę
![]()
(...)
nie dam się zastraszyć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Duszek686 pisze:taaa![]()
moja Miki tak się przy tej obróżce rozluźniła, że zaczęła mylić kanapę z kuwetą![]()
ale Mki jest wyjątkowa pod każdym względem - to ma i wyjątkowe reakcje![]()
- innym podobnych nie życzę
![]()
(...)
mimbla64 pisze:Mi kiedyś wetka powiedziała po sterylce sześciomiesięcznej koteczki, że kotka otłuszczona i musi na dietę.![]()
Według mnie nie była wcale taka gruba, miała tylko taką nietypową budowę.
Jaaana kciuki za rudzielca.
jaaana pisze:mimbla64 pisze:Mi kiedyś wetka powiedziała po sterylce sześciomiesięcznej koteczki, że kotka otłuszczona i musi na dietę.![]()
![]()
Dzięki za kciuki, udało się wyjść bez szwanku. Już jesteśmy po. Wieczorem będą wyniki, bo przy okazji krew łaskawie pozwolił sobie kontrolnie pobrać.
A co do grubości - zmieścił się w transporterze zalecanym dla miaukunów. I jak mocniej dopchnęłam, to nawet udało się domknąć drzwiczki. I udało mu się w środku obrócić, bo go wkładałam przodem do drzwiczek, a wyjmowałam tyłem.
Femka pisze:jaaana pisze:mimbla64 pisze:Mi kiedyś wetka powiedziała po sterylce sześciomiesięcznej koteczki, że kotka otłuszczona i musi na dietę.![]()
![]()
Dzięki za kciuki, udało się wyjść bez szwanku. Już jesteśmy po. Wieczorem będą wyniki, bo przy okazji krew łaskawie pozwolił sobie kontrolnie pobrać.
A co do grubości - zmieścił się w transporterze zalecanym dla miaukunów. I jak mocniej dopchnęłam, to nawet udało się domknąć drzwiczki. I udało mu się w środku obrócić, bo go wkładałam przodem do drzwiczek, a wyjmowałam tyłem.
ooo, to koteczek wyraźnie w niedowadze![]()
Daj znać, jakie wyniki Ryżego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tygrysiątko i 34 gości