villemo5 pisze:Czy o mnie ktoś pamięta? Ja też chcę na imprezę!

I Twoje szczęście

Czekamy tu na Ciebie

Oj, będzie się działo - Zosik podzieli się z nami wrażeniami z Meksyku, a przede wszystkim pozytywną energią jaką stamtąd przywiezie

, ja będę również podskakiwać z radości, że mamy Cioteczki przy sobie

Ukochania przewrócą dom do góry nogami, by zwrócić na siebie uwagę gości, a kto temu wszystkiemu sprosta, tego Mela na pewno miłością zamęczy na tzw. ament.

Tak więc musimy już zacząć dbać o kondycję
Nie pisałam wcześniej, bo też zostałam lokatorem Rowu Mariańskiego... PiPi nie może wyzdrowieć, to poważna sprawa. Teraz ma przerwę w przyjmowaniu antybiotyków by wyniki wymazu były wiarygodne. Wymaz będzie pobierany przez cewnikowanie nosa, Rtg oczywiście - to wszystko niestety "na śpiku":( Zaklinam los by okazało się, że to jakiś polip, albo cuś w tym rodzaju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj wypłynęłam na powierzchnię dzięki zaskakująco dobrym wynikom nerkowym Michasia. Przed chwilą dowiedziałam się, że pomimo 2 operacji scalania kości czaszki, w okresie ostatnich 2 miesięcy, wyniki nerkowe Michasia się wyraźnie polepszyły (sic!). Oczywiście użyta narkoza była wziewna, a za drugim razem Pan doktor nie użył nawet premedykacji, tylko skonstruował specjalne pudełko, do którego włożył Michasia i tam poddał go działaniu gazu. Dopiero potem wsadził mu rurkę w gardło (wybaczcie niefachowe określenie, pliss

) i dalej klasycznie operował. A wszystko to by maksymalnie chronić nerki

I udało się

Myślę, że przyczynił się do tego również Azodyl, który Michaś przyjmuje stale. Od tego czasu parametry nerkowe przestały rosnąć, a nawet spadają

Może i kroplówki będą rzadsze, zobaczymy co zadecyduje doktor Neska, która prowadzi Micha.
Podskakuję ze szczęścia, by za jakiś czas znowu zamrzeć w przestrachu o PiPi, ale tak to już jest
Ściskam Was, Kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ściskam Meksyk i cieszę się, Zosik, że takiego kopa dostałaś. Oj, jak to nam baaardzo, baaardzo jest potrzebne

Nie marznij i podskakuj jak najwięcej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziś skaczę z Tobą. A wkrótce będziemy wspólnie skakać na imprezce w Poznaniu - szykujcie się Cioteczki