Wątek DO ZAMKNIĘCIA-dziękujemy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 14, 2013 19:23 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-happy hour-rozdajemy kasę -przez godzinę

Dobrusiu ...Obrazek
Tulinek nie może zostać, bo nie miałabym miejsca na kolejną biedę - i chyba 5 już raczej wystarczy :evil: że o ogródkowych, działkowych i innych nie wspomnę :roll:

A Tulinek jest cudowny, wspaniale wczoraj wspólpracował z prof. Kiełbowiczem -bo jak sam człek nie powie, to nikt sie nie zapyta :evil: i dlatego nie powiem co mu jest o Obrazek

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw lis 14, 2013 19:38 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-happy hour-rozdajemy kasę -przez godzinę

koniec świata, ludziska nawet na kasę nie idą , to może na to Obrazek
no nie wiem, co jeszcze może zadziałać? Obrazek

nie kasa, nie czekoladki, nawet kwiaty już nie działają... :( a facetów do 30tki nie mam do rozdania Obrazek

idę do chałupy :?

alessandra

Post » Czw lis 14, 2013 20:44 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-happy hour-rozdajemy kasę -przez godzinę

To ja na te czekoladki wpadam :oops: :oops: :oops:
Ja na czekoladki zawsze :oops: :oops: :oops:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Czw lis 14, 2013 21:18 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-happy hour-rozdajemy kasę -przez godzinę

Nowa_Sztno pisze:To ja na te czekoladki wpadam :oops: :oops: :oops:
Ja na czekoladki zawsze :oops: :oops: :oops:

:mrgreen: :ok:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Czw lis 14, 2013 21:56 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-happy hour-rozdajemy kasę -przez godzinę

Wpadają ,czytają,czekoladek nie mogą jeść,chłopa nie potrzebują,
chyba ,że z dwoma prawymi rękami.Ślepków mają swoich ale jak
dobrą herbatkę gorącą postawisz to chętnie wypiją.

anka1515

Od: Nie gru 25, 2011 16:05

Post » Pt lis 15, 2013 2:59 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-happy hour-rozdajemy kasę -przez godzinę

Ja tyż zaglądam prawie z zaświatów...
Tylko się denerwuję...
Bo nie wiem co tam u kociastych Asi jerzykówki...
Reniefr też się nie odzywa a ja jestem wyjechana i nie mogę zadzwonić...
Herbaty bym się chętnie napiła....
No i w ogóle...
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt lis 15, 2013 8:06 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-happy hour-rozdajemy kasę -przez godzinę

Na czekoladki - tak! Zaraz nawet!

TO CO MU JEST???? Temu Tulinku????

Meksykanka - gdzie Ty jesteś?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt lis 15, 2013 8:20 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-happy hour-rozdajemy kasę -przez godzinę

Ja podczytuje regularnie, nawet bez kasy i czekoladek :mrgreen:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Pt lis 15, 2013 11:08 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-happy hour-rozdajemy kasę -przez godzinę

morelowa pisze:Na czekoladki - tak! Zaraz nawet!

TO CO MU JEST???? Temu Tulinku????

Meksykanka - gdzie Ty jesteś?

a gdzie może być meksykanka, pomyśl, morelowa :lol:

Aniu, Zosiu, herbatkę nawet z prądem zapodam, jesli sobie życzycie :mrgreen:

I kto by pomyślał, że dostojne Panie Lidzia i Julia ,bo że Dobrusia to wiem :wink: to takie łasuchy 8) :D

i tak dla wszytskich, nie tylko dla Zosi: u Joasi bardzo choruje Pipi , na razie odstawione ma antybiotyki i czeka na antybiogram, także na rtg głowy, bo chodzi nam po głowie wykluczenie polipa w nosku, do tej pory żadne leki nie podziałały -nie musze mówic, że Asia w rozpaczy :(
Wczoraj Michaś jechał na badania kontrolne , ale jeszcze nie wiem jakie wyniki-stawiam na b. dobrze , bo po operacji, dzieki azodylowi, okazało sie,że ma lepsze wyniki niz przed. O azodylu duzo dobrego juz wczesniej czytałam, zanim był w miarę dostępny u nas , Asia to potwierdza- naprawdę działa :ok: Jak będę wiedizec o Misiu cos więcej, napiszę, a póki co mala fotka MIchasia (z mojego osobistego albumu chrzesniaka :wink: )ObrazekObrazek
i moje ulubione z parasolką od Zosi meksykanki :D Obrazek

Julio , trzymamy wielkie kciuki za jutrzejszą wizytę PA Homerka, jak Agneska da znać, napisz nam proszę , bo jajko zniesiemy z niepewności :roll:

alessandra

Post » Pt lis 15, 2013 11:16 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-happy hour-rozdajemy kasę -przez godzinę

justyna p pisze:Ja podczytuje regularnie, nawet bez kasy i czekoladek :mrgreen:

podczytuje, ale się nie ujawnia i nam statystykę zaniża :evil: :lol:
to czym Cię zachecić ? :wink:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

Post » Pt lis 15, 2013 11:52 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-listopadowa mgła?- dla ślepaczków no pro

Nie ujawniam się, bo nie mam ślepaczka, ale podoba mi się tutejszy przyjazny klimat i Wasza współpraca. Po prostu miły i sensowny wątek :D
Do czytania nie musicie mnie zachęcać, i tak czytam :wink:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Pt lis 15, 2013 11:56 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-happy hour-rozdajemy kasę -przez godzinę

morelowa pisze:TO CO MU JEST???? Temu Tulinku????

aaa choć jedna dusza biedaczkiem zainteresowana, otóż jedno jest pewne: Tulinek nie jest niewidomy :dance: , jednakże te kłopoty z widzeniem są powiązane z jego stanem neurologicznym, który powinien ustąpić , ponieważ na razie po poturbowaniu przez psa , który dołożył, że tak powiem do pierwotnego stanu Tulinka (uderzenie autem? kij? ), wszytsko jest bardzo opuchniete, jest nacisk na nerw wzrokowy, co powoduje,że Tulinek zupełnie nie ocenia odległości, ma także kłopot ogólnie z obrazem. Za trzy tygodnie jedziemy na powtórne badania okulistyczne i zobaczymy, jak wyglada sprawa neurologiczna- na razie Tulinek juz jako tako sie porusza , choć chwiejnie jeszcze, ale już nie zruca nim na boki, ma także jeszcze bolesny dół kręgosłupa,
póki co kropimy oczka , witaminujemy się,jemy, śpimy i jestesmy baaardzo grzeczni :D

aaa i wazymy 3,70kg, co przy moich mastodontach wychodzi bardzo mizernie, ale tak chyba ma normalny kot ? no mały brzuszek ma, to chyba nie zabiedzony? :roll:

alessandra

Post » Pt lis 15, 2013 12:01 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-listopadowa mgła?- dla ślepaczków no pro

Justyno, wątek nie tylko dla ślepaczkowych opiekunów, także jest i to cenimy bardzo, dla miłośników ślepaczków , bardzo nam miło :1luvu:

alessandra

Post » Pt lis 15, 2013 12:52 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-listopadowa mgła?- dla ślepaczków no pro

I ja witam przeserdecznie :-)
Kochane, piszę w pędzie, ale tak dobrą wiadomością po prostu muszę się TUTAJ podzielić!!!!!!!
Przed chwilą dowiedziałam się, że pomimo 2 operacji scalania kości czaszki, w okresie ostatnich 2 miesięcy, wyniki nerkowe Michasia się wyraźnie polepszyły (sic!)
Wreszcie jakaś dobra, co tam dobra - cudowna- wiadomość :dance: :dance2:
Całym sercem życzę i Wam wspaniałych, pozytywnych, niosących nadzieję wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam wszystkie ślepki, ich opiekunów oraz przyjaciół ślepków :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dziś wieczór będę słuchać Bacha, pożerać czekoladki i popijać winko :D A potem znów zamrę w przestachu o zdrowie mojej (widzącej) PiPi... Ale i o niej przyjdą dobre wieści, muszą :ok: :ok: :ok:
A do czasu badań nasza Szefowa będzie mnie trzymać w pionie, jak zwykle :wink: :D Dziękuję, Olu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Cmoki od Michasia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

[poprzednia][następna]