A Alcia przesłodziutka
Jak wię wypina Moderator: Estraven
Jak wię wypina Milena_MK pisze:cześć, dawno Cię nie było! zdjęcia super!
jak dziewczyny?

Spilett pisze:Jestem! Śliczne te Twoje panienki, jak czytałam 1 post z ich historią to mi się obficie oczy spociły...
Spilett pisze:Byłoby super! Im więcej futerek w domu tym lepiej
Marcyśka pisze:Spilett pisze:Byłoby super! Im więcej futerek w domu tym lepiej
Też tak myślę![]()
Gdy masz jednego kota,chcesz mieć drugiego.A gdy masz dwa to chcesz mieć jeszcze kolejnego.I to tak uzależnia ale sama przyjemność <3
Spilett pisze:Marcyśka pisze:Spilett pisze:Byłoby super! Im więcej futerek w domu tym lepiej
Też tak myślę![]()
Gdy masz jednego kota,chcesz mieć drugiego.A gdy masz dwa to chcesz mieć jeszcze kolejnego.I to tak uzależnia ale sama przyjemność <3
Dokładnie! Ja z racji wynajmowania pokoju mogę mieć tylko Perełeczkę, cieszę się że Kaśka ma Zuzię to sobie brykają razem. Przez ponad 2 lata mieszkałam bez żadnego zwierzątka i to było straszneAle jak już będę miała swój własny Dom to będzie kociaków tyle, ile starczy pieniędzy na utrzymanie
Marcyśka pisze:Spilett pisze:Marcyśka pisze:Spilett pisze:Byłoby super! Im więcej futerek w domu tym lepiej
Też tak myślę![]()
Dokładnie! Ja z racji wynajmowania pokoju mogę mieć tylko Perełeczkę, cieszę się że Kaśka ma Zuzię to sobie brykają razem. Przez ponad 2 lata mieszkałam bez żadnego zwierzątka i to było straszneAle jak już będę miała swój własny Dom to będzie kociaków tyle, ile starczy pieniędzy na utrzymanie
Ja mogę mieć kilka kotów jednak koszty są dość duże.Ale miłość jaką oddają jest bezcenna.Gdy będę miała kiedyś swój włąsny dom to zawsze będą tam zwierzęta bo bez nich ju,ż sobie nie wyobrażam życia.
Spilett pisze:Marcyśka pisze:Spilett pisze:Marcyśka pisze:Spilett pisze:Byłoby super! Im więcej futerek w domu tym lepiej
Też tak myślę![]()
Ja mogę mieć kilka kotów jednak koszty są dość duże.Ale miłość jaką oddają jest bezcenna.Gdy będę miała kiedyś swój włąsny dom to zawsze będą tam zwierzęta bo bez nich ju,ż sobie nie wyobrażam życia.
TAAAAAK! Nie ogarniam tego że istnieją ludzie, którzy mówią: no, lubię zwierzęta, ale nie lubię kotówa kot to co, katalizator do silnika?! Grrrr, hipokryci.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 22 gości