WĄTEK ILUSTROWANY. Lolek.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro lis 13, 2013 21:32 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Nordic koting str. 10 ;-)

alus1 pisze:poza tym ja potrafię zagadać kotka na śmierć sama wiesz :twisted:

Wiem :lol:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Śro lis 13, 2013 22:21 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Nordic koting str. 10 ;-)

Co tu dużo pisać - są obrazki ;)
:ryk: :ryk: :ryk: :ok:

Juz pisałam, ze zazdroszczę tych możliwości spacerów z kotami?
Też miałabym osobistego trenera w postaci Macha, ale pewnie padłby po 5 minutach :oops:
Niestety zostaje nam chodzenie dookoła wewnątrzosiedlowego zarośniętego zielenią kółka. Macho dzielnie chodzi za mną. Gagat ma rozum - chodzi "na szage", a nie wkoło ;)

Miłego kotingu !
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Czw lis 14, 2013 8:47 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Nasz kalendarz str. 4 :-)

JoasiaS pisze: Obrazek

Aaaa, to Zinzi jest od Ciebie Joasiu :D Niedawno ją poznałam - bardzo miła koteczka :D :ok:

Fryc z ciążą spożywczą rozłożony przy miskach wymiata :ryk: Ale Fryc-fit chyba jeszcze bardziej :lol: :ok:

Foty jak zawsze cudne :D

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw lis 14, 2013 9:25 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Nordic koting str. 10 ;-)

Fryc po prostu zamiast płacić frycowe to je zjada.. :D
A potem biega po lesie i udaje sarenkę... :D
Kocham :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Czw lis 14, 2013 9:44 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Nordic koting str. 10 ;-)

Sarah DeMonique pisze:Fryc po prostu zamiast płacić frycowe to je zjada.. :D
A potem biega po lesie i udaje sarenkę... :D
Kocham :1luvu: :1luvu: :1luvu:

No masz... Następna :roll:
:lol:
mahob pisze:Aaaa, to Zinzi jest od Ciebie Joasiu :D Niedawno ją poznałam - bardzo miła koteczka :D :ok:

Tak ona jest ode mnie :)
Strasznie nie lubię nadużywać dobroci Rustie i dziękuję Bogu, że Ona oraz Jej Babcia mają do mnie świętą cierpliwość i nie odmawiają mi pomocy, gdy sytuacja jest już naprawdę podbramkowa :1luvu:

mahob pisze:Fryc z ciążą spożywczą rozłożony przy miskach wymiata :ryk: Ale Fryc-fit chyba jeszcze bardziej :lol: :ok:

Foty jak zawsze cudne :D

:)
Avian pisze:Juz pisałam, ze zazdroszczę tych możliwości spacerów z kotami?

A wiesz jakie to czasami bywa kłopotliwe? :roll: . Gdy chcemy iść z kijkami w dłuższą trasę, musimy sobie narzucić na początku niezłe tempo, żeby zgubić Frycka. On KONIECZNIE, ALE TO KONIECZNIE chce iść z nami :lol: . Strasznie głośno rozpacza, gdy znikamy mu z oczu. Staramy się iść taką drogą, by miał dom w zasięgu wzroku, gdy go już zostawimy. Wraca i czeka na nas przy leśnej furtce, bo już się nauczył, że zawsze tamtędy przychodzimy z powrotem. On czasami jest strasznie psi w swoich zachowaniach :lol:
Obrazek

JoasiaS

Post » Czw lis 14, 2013 9:50 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Nordic koting str. 10 ;-)

Fryc to zuch, zapamiętał drogę do domku. Psi kot. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
To tak jak moja Pusia - kiedyś pracowała za psa. Ktoś puka do drzwi ja nie słyszę to wtedy Pusia głośno zamiauczała, myślę dlaczego ona tak drze tą papę. Ale dalej w kuchni zmywam naczynia, ktoś znowu zapukał a Pusia jeszcze głośniej wydała swój głos. Uśmiałam się jak za drzwiami stała pani ze spółdzielni. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia.stargard

Od: Wto sie 27, 2013 10:14

Post » Czw lis 14, 2013 16:25 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Nordic koting str. 10 ;-)

Tak jak mój Rudi - kamerdyner czystej wody, a jak protestuje, jak nie może zobaczyć kto przyszedł :lol:
A tak poważnie to zachwyciłam się :1luvu: Zwłaszcza rude z trójeczki zapadło mi w serce :D
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw lis 14, 2013 16:28 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Nordic koting str. 10 ;-)

shira3 pisze:Tak jak mój Rudi - kamerdyner czystej wody, a jak protestuje, jak nie może zobaczyć kto przyszedł :lol:
A tak poważnie to zachwyciłam się :1luvu: Zwłaszcza rude z trójeczki zapadło mi w serce :D

Jednakowe koty mamy. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia.stargard

Od: Wto sie 27, 2013 10:14

Post » Wto lis 19, 2013 10:03 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Nasz kalendarz str. 4 :-)

JoasiaS pisze:No cóż, jak się je potrójne porcje... :roll:
Obrazek

witajcie :D mój mąż gdy zobaczył to zdjęcie Frycka powiedział:
niedaleko pada kot od pełnej miski ;)

wszystkie koty i zdjęcia cudne :1luvu:

pozdrawiamy :kotek:
Renata i Tomek
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Wto lis 19, 2013 13:56 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Nasz kalendarz str. 4 :-)

wibryska pisze:
JoasiaS pisze:No cóż, jak się je potrójne porcje... :roll:
Obrazek

witajcie :D mój mąż gdy zobaczył to zdjęcie Frycka powiedział:
niedaleko pada kot od pełnej miski ;)

Bardzo trafne podsumowanie :lol:

Fryc pozdrawia zza koniczyny ;-)
Obrazek

Dziękujemy za odwiedziny, Renatko :-)
Obrazek

JoasiaS

Post » Wto lis 19, 2013 14:20 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Nordic koting str. 10 ;-)

Frycek ma coś z psa że tak za Wami chodzi :1luvu: Nordic koting pierwsza klasa ! :lol:
Zazdroszczę takich spacerków :kotek:
Foty jesiennych puchatych kotów cudne :1luvu: :D
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto lis 19, 2013 22:46 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Nordic koting str. 10 ;-)

Fryc, jesteś piękny, w ciąży, czy nie... :D

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Śro lis 20, 2013 9:05 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Nordic koting str. 10 ;-)

amyszka pisze:Foty jesiennych puchatych kotów cudne :1luvu: :D

Dziękujemy Amysiu :-)
Megana pisze:Fryc, jesteś piękny, w ciąży, czy nie... :D

No to Frycowa sweet focia specjalnie dla cioci Meg:
Obrazek

;-)
Obrazek

JoasiaS

Post » Śro lis 20, 2013 9:30 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Nordic koting str. 10 ;-)

Mów dalej, urzekła mnie twoja historia... :wink: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro lis 20, 2013 10:22 Re: Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Nordic koting str. 10 ;-)

słodki malutki mój chłopczyk :1luvu:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

[poprzednia][następna]