Wątek DO ZAMKNIĘCIA-dziękujemy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 11, 2013 13:28 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- na futro spadł mi jesienny liść...

A dla Cioci jerzykowki zamiast rogalików marcinkowych (bo dzis przeca św.Marcina, kto z poznańskiego, wie o co chodzi :wink: ), równie apetyczny Rolfik :lol:
Obrazek

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon lis 11, 2013 15:20 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- na futro spadł mi jesienny liść...

Było jakąś muzykę włączyć albo śpiewać robiąc zdjecie - no, niemożliwe mieć taką komórkę, żeby taki odgłos straszący wydawała 8O

Rolfik piękny.. tłuściutki , ach :D
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon lis 11, 2013 22:28 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- na futro spadł mi jesienny liść...

Klub Ślepaczkowy pisze:Julio droga ,z serca dziekujemy za przekazanie ślepaczkom w potrzebie homerkowego wsparcia Obrazek

za homerkowy domek wielkie kciuki :ok: :ok: :ok: :ok:

To ja Wam dziękuję :1luvu:

Homerek puszcza Wam oczko:
Obrazek

A tu (prawdopodobnie) siostra Homerkowa (jeśli tylko znajdzie się ktoś do wizyty w potencjalnym domku, i ta wizyta przejdzie ok, zabieram ją do siebie - to byłby piękny duet, niech się polubią przed adopcją):
Obrazek

I jeszcze filmik na dobranoc: http://youtu.be/cwL8MC-6a-0

Szkoda, że nie udało mi się nagrać Homerra, jak wszedł na parapet (jak??? :conf: :strach: ) i wyjadł wszystko z kocich misek. Ale odruchowo czym prędzej go z parapetu zniosłam na dół i udzieliłam reprymendy :evil:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Wto lis 12, 2013 8:58 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- na futro spadł mi jesienny liść...

Takie dwie puchate sowy mieć w domu ! Marzenie :D
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Wto lis 12, 2013 10:14 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- na futro spadł mi jesienny liść...

Nowa_Sztno pisze:
Klub Ślepaczkowy pisze:Julio droga ,z serca dziekujemy za przekazanie ślepaczkom w potrzebie homerkowego wsparcia Obrazek

za homerkowy domek wielkie kciuki :ok: :ok: :ok: :ok:

To ja Wam dziękuję :1luvu:

Homerek puszcza Wam oczko:
Obrazek

A tu (prawdopodobnie) siostra Homerkowa (jeśli tylko znajdzie się ktoś do wizyty w potencjalnym domku, i ta wizyta przejdzie ok, zabieram ją do siebie - to byłby piękny duet, niech się polubią przed adopcją):
Obrazek

I jeszcze filmik na dobranoc: http://youtu.be/cwL8MC-6a-0

Szkoda, że nie udało mi się nagrać Homerra, jak wszedł na parapet (jak??? :conf: :strach: ) i wyjadł wszystko z kocich misek. Ale odruchowo czym prędzej go z parapetu zniosłam na dół i udzieliłam reprymendy :evil:

I tak ci znów wejdzie nie z ciągaj tylko mu pomalutku pokazuj jak ma zejśc :ok: :1luvu:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Wto lis 12, 2013 10:53 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- na futro spadł mi jesienny liść...

racja, wlezie jak nic, Rolfik jak był młodszy właził na parapety, stół, nie uniknie sie tego, tylko trzeba pokazac powoli jak ma zejść i tak kilka razy, a potem sam -jak Lidzia mówi :wink: Homerek przeciez nie wie,że jest jakis problem , on ma swój sposób na wizenie świata :D , gorzej maja koty , które straciły wzrok nagle
Tutaj, Julio przykład , jak moja kulka właziła, gdzie sie da, włącznie z tym ,że skakał z fotela na parapet, co wywoływało u mnie palpitacje serca
ObrazekObrazek

Dobrusiu, Rolfik nie jest tłuściutki :evil: on ma tylko sylwetkę lekko półsportową i taką kompaktowa budowę 8) :mrgreen: Naprawdę , nawet jak schudł, to ma zawsze taką piłeczkę :lol:

alessandra

Post » Wto lis 12, 2013 10:57 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- na futro spadł mi jesienny liść...

Zjawiskowe maluchy, naprawdę :1luvu:

A ja ze swoją tymczaską umówiłam się na "badania wyjazdowe" w Koszalinie, u dr Garncarza.
Bardzo liczę na tą wizytę i rozwianie wszelkich wątpliwości odnośnie oczka. Mam tylko nadzieję, że do tego czasu zaleczymy choć trochę gadzinę - GRZYBA :strach: (pierwszy raz przerabiam ten temat i jestem przerażona :( )
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Wto lis 12, 2013 11:10 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- na futro spadł mi jesienny liść...

alessandra pisze:racja, wlezie jak nic, Rolfik jak był młodszy właził na parapety, stół, nie uniknie sie tego, tylko trzeba pokazac powoli jak ma zejść i tak kilka razy, a potem sam -jak Lidzia mówi :wink: Homerek przeciez nie wie,że jest jakis problem , on ma swój sposób na wizenie świata :D , gorzej maja koty , które straciły wzrok nagle
Tutaj, Julio przykład , jak moja kulka właziła, gdzie sie da, włącznie z tym ,że skakał z fotela na parapet, co wywoływało u mnie palpitacje serca
ObrazekObrazek

Ale Homerek jest jeszcze taki malusi...
Raz wlazł do połowy drzewa (mam w domu zamontowane drzewo od podłogi do sufitu) i spadł :(
Ja ogólnie jestem przewrażliwiona, wiem :wink: Najlepiej bym go pod szklanym kloszem chowała :mrgreen:
Niechaj już się dobry dom dla niego znajdzie, który da mu więcej swobody w rozwoju, bo ja za nim jak za dzieciakiem latam :ryk:
Może jest na sali Cioteczka, co mogłaby wizytę w Nadarzynie zrobić? Zwrócę koszt dojazdu tej wizyty.

edit: Agneska pojedzie w sobotę zrobić wizytę. Agnesko dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ostatnio edytowano Wto lis 12, 2013 18:38 przez Nowa_Sztno, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Wto lis 12, 2013 11:21 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- na futro spadł mi jesienny liść...

Dziewczyny - prośbeczka.

Ja wiem, że można to wszystko w necie sprawdzic - ale czasem lepiej autochtona zapytac :D

Jadę w sobotę z Katowic do Krakowa, do Retiny (dr Stefanowicz).

Czym z dworca PKP najlepiej dojechac do Retiny? :D
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Wto lis 12, 2013 18:37 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- prośba o wizytę PA dla Homerka str. 96

halo, jest tu ktoś? Obrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

Post » Wto lis 12, 2013 18:41 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- na futro spadł mi jesienny liść...

Nowa_Sztno pisze:
Może jest na sali Cioteczka, co mogłaby wizytę w Nadarzynie zrobić? Zwrócę koszt dojazdu tej wizyty.

edit: Agneska pojedzie w sobotę zrobić wizytę. Agnesko dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Agnesko Obrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

Post » Śro lis 13, 2013 11:57 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- prośba o wizytę PA dla Homerka str. 96

Terminy najbliższych badań wyjazdowych okulistycznego gabinetu lek.wet. Jacka Garncarza:
Najbliższe badania wyjazdowe:
16-17.11.2013 Poznań/Borówiec (serce i oczy)
07-08.12.2013 KOSZALIN (serce i oczy)
15-16.03.2014 Gdynia (serce i oczy)
22-23.03.2014 Szczecin (serce i oczy)
Osoby zainteresowane proszone są o wcześniejszy kontakt z rejestracją: tel. 22 858 80 62.

alessandra

Post » Czw lis 14, 2013 18:36 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-dr Garncarz, Poznań 16-17.11.2013r.str.1

zastanawiam sie, co tu zrobić, aby ktokolwiek zagladnął do nas Obrazek

już wiem Obrazek

alessandra

Post » Czw lis 14, 2013 19:01 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-dr Garncarz, Poznań 16-17.11.2013r.str.1

alessandra pisze:zastanawiam sie, co tu zrobić, aby ktokolwiek zagladnął do nas Obrazek

już wiem Obrazek

:)
:ok:
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Czw lis 14, 2013 19:17 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-happy hour-rozdajemy kasę -przez godzinę

Zajrzeliśmy, zajrzeliśmy. Idziemy o Meli pisać - też zajrzyjcie za chwilę :mrgreen:

O, a może Wy się chcecie dokocić? Czy Tulinek zostaje u Was?

Obrazek

morelowa

[poprzednia][następna]