btw - Magda, jak mąz przeprowadzi się do Wro zgłoszę się do Ciebie, żebyś nam powiedziała, jakie są fajne tam galerie

Moderator: Estraven
Milena_MK pisze:Nooo, ceny kosmiczne! Ja kiedyś nieświadomie wszystko w Kakadu kupowałam, bo miałam blisko. Jak zobaczyłam różnice w cenach pomiędzy Kakadu, a np. Zoo+ to długo nie mogłam wyjść ze zdziwienia.
btw - Magda, jak mąz przeprowadzi się do Wro zgłoszę się do Ciebie, żebyś nam powiedziała, jakie są fajne tam galerie
Spilett pisze:Ceść Tlufelko! Ślicna baldzo jesteś, moja Duza mówi że masz słodkie skalpetki. A ja nie mam skalpetek! Pozycys mi swojom jednom chocias, żeby mię Duza koffała jesce?
Będziem zaglądać
Trufelia pisze:Spilett pisze:Ceść Tlufelko! Ślicna baldzo jesteś, moja Duza mówi że masz słodkie skalpetki. A ja nie mam skalpetek! Pozycys mi swojom jednom chocias, żeby mię Duza koffała jesce?
Będziem zaglądać
Witaj Perełeczko! moja Duza mówi, ze teraz modniem mnieć takie zakonanufki, to żem załozyła! ale choć do mnje to dam Ci jednom! i mam tes nowe chrupałki, doble mocno som i tes się podzielem!
Tróff.
Spilett pisze:Wczoraj byliśmy w Magnolii u nas we Wro i w nowym zoologu (wcześniej tam było ZOO centrum) to puszka Animondy Carny kosztowała 5,8, opakowanie 3,8 l żwirku silikonowego 28 zł a mały Cat's Best (jakieś 2l) 32 zł
MaryLux pisze:Spilett pisze:Wczoraj byliśmy w Magnolii u nas we Wro i w nowym zoologu (wcześniej tam było ZOO centrum) to puszka Animondy Carny kosztowała 5,8, opakowanie 3,8 l żwirku silikonowego 28 zł a mały Cat's Best (jakieś 2l) 32 zł
We wszystkich marketach zauważyłam ciekawe zjawisko: jeśli w galerii jest zoolog, to ceny w nim są znacznie wyższe niż w innych zoologach. W Leklerku przebicie było takie, że za 10 saszetek żarełka żądali tyle samo kasy, ile w zoologu koło siebie zapłaciłam za... 14 saszetek tego samego gatunku.
Trufelia pisze:a ja przepadłam w pracy. dzisiaj mam do 22, potem dwa tygodnie do 23... żyć się odechciewa. ale zarobić na kocie zachcianki trzeba.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 644 gości