****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Ciężko powiedzieć-okaże się za dzień, dwa, kiedy organizm oczyści sie z ewentualnych resztek pasożytów, kiedy jelita dojdą do siebie. Na razie dostaje karmę intestinal gastro, lakcid. Apetyt jest dobry, kotek chętnie pije. Uszko coraz mniej "leży" i mam nadzieję, że niedługo będzie całkiem zdrowe Myje się ciągle i grucha do mnie , jak tylko się do niego odezwę Kochany misio!
Edit-własnie szaleje z myszką na łóżku-widać,że lepiej się czuje!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
kropkaXL pisze:Słodki miziak, nieśmiały i cichutki, duże ciałko z duszą małego zajączka Szuka domku......
Kasia fajne okreslenie na zewnatrz tygrys ale w srodku tygryska bije malenkie serduszko malenkiego koteczka, ale to malenkie serduszko ma wieeeeeeeeeeelka pojemnosc na milosc
A mnie się Wituś baaaardzo podoba Uwielbiam takie koty, miałam kilka podobnych na DT.To właśnie takie misie, duże, ciapowate, przytulaśne.Już nawet nie piszę, że w moim ulubionym kolorze.
Ewa-ja tez uwielbiam takie miśki-nigdy takiego nie miałam-z taką dużą główką-typowy kocur, a nie taka smukła popierdółka Tylko,że moje koty nie podzielaja mojego zachwytu-one go strasznie maltretują i kocina cały czas ucieka na kanapę, bądź do łazienki, bo tam chyba czuje się bezpieczniej
dzisiejsze foty łazienkowe:
Reszta zdjęć nie nadawała się, bo Wituś barankował ręke i aparat Widać, że uszka coraz lepsze, a i kupa była w normie, więc chyba zdrowiejemy
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Cieszę się Beatko, że któreś się nadają do ogłoszeń, ja naprawdę cykam mu sporo zdjęc, tylko że 99% to łepek w kadrze I zanim tu wstawiłam, najpierw wysłałam do Ciebie Dziękuję z całego serca!!!!