Ala w tedy mruczy i dzięki temu ma taką miękką sierść
A Kropka zawsze myśli ,że szczotka to zabawka i zaczyna ją gryść

Moderator: Estraven

Bellemere pisze:Taaak, Luna, jak się już znudzi czesaniem, też poluje na szczotkę czy grzebyk
Ona bardzo lubi szczotkę z włosia, ale marnie wyczesuje, więc zazwyczaj używam grzebienia. Muszę kupić jakieś zgrzebełko fajne, zbieram się do tego już od dwóch miesięcy chyba i zebrać się nie mogę
Bellemere pisze:Wiem, przybyłam zobaczyłam napisałam
Ale to pewnie w grudniu, bo już Wam mówiłam, jakie ciężkie pieniądze mi zostały do dyspozycji w tym miesiącualbo faktycznie zrobię jej prezent pod choinkę
Bellemere pisze:Ech, też chciałam drapak, ale chyba zbyt szybko nie uda mi się go załatwić. Dostanie więc fajne zgrzebełko i jakąś pyszną puszeczkę
Tylko cicho, nie powiedzcie jej, to niespodzianka
Bellemere pisze:ab., ale przynajmniej teraz będzie bombka Szajeczki, a potem jeszcze Esmenie smuć się, Klarce na pewno jest teraz dobrze. I będzie wspominać swoją własną bombkę <3
Ja w sumie w ogóle nic nie ozdabiam na święta. Rok temu postawiłam na parapecie pluszowego misia w przebraniu Mikołaja i to było na tyle
Drapak by się nam przydał... Ten jest w dobrym stanie, ale mały, za mały już dla Luny. Ale żeby było śmiesznie, TŻ zrzędzi, że chcę drapak kupić... Bo pokój wygląda, jakby był tylko kota. A ja się go pytam "Kochanie, no powiedz sam. Czyj według ciebie jest ten pokój?"

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości