Kreatynina 4,8 i mocznik 112, czyli wzrost od ostatniej wizyty, dostał 10 kroplówek. Jak oni go zamierzają kroplówkami leczyć to powodzenia...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Spilett pisze:Grrrrrr!
Ale jestem zła! Właśnie się dowiedziałam od Kaśki, że nasza przekochana współlokatorka Beatka wyjeżdża jutro do Wielkiej Brytanii, konkretnie do Londynu. NA 5 DNI.
Z jednej strony dobrze, bo prania nie zrobia z drugiej tak mi przykro... Bo ja zawsze chciałam tam pojechać, pozwiedzać, pozachwycać się; interesuję się historią tego kraju, bardzo chciałabym tam być i podziwiać krajobrazy, pojechać do ZOO w Chester, na wrzosowiska...
Ale taka Beatka pojedzie i najwyżej sobie pokupuje ubrań na Main StreetW ogóle nie doceni tego gdzie jedzie. Tak bardzo bym chciała, ale pewnie nigdy tam nie pojadę bo nie mam kasy
Spilett pisze:W sumie to dobry punkt widzenia, dzięki flox!
Tylko ciężko przełknąć, że chciało się tam jechać od dzieciaka, może kiedyś nawet tam mieszkać... A w naszym kochanym kraju dla ludzi z moim (przyszłym) wykształceniem, czyli z dziedziny nauk ścisłych, pracy nie będzie - a jak będzie, to kijowa
floxanna pisze:Spilett pisze: Tak bardzo bym chciała, ale pewnie nigdy tam nie pojadę bo nie mam kasy
Oj, no nie mów, że nigdy nie pojedziesz. Teraz wyjazd do UK to już nie takie upiorne pieniądze (o ile nie jedzie się na jakąś wypasioną wycieczkę z biurem podróży), a poza tym można nawiązać przez net kontakt z jakimiś miłymi Polonusami i udać się tam, mając już „nagraną” bazę, wtedy koszty będą jeszcze mniejsze. Proponuję zamiast wkurzania się, że ona nie doceni — pośmiać się, że ona nie doceni. Bo co? Wyda kasę po to, żeby pojechać na zakupy, które mogłaby zrobić przez internet, Czyli wywali kasę cholera wie po co
Milena_MK pisze:Hej, przykro mi że Szaruś nie ma się najlepiej... Szkoda, że nie ma konkretnego leczenia, tylko te kroplówki... Czy oni mają w ogóle jakiś plan, jak go wyleczyć?
Spilett pisze: Tylko sierść zrobiła mu się taka bardziej brązowa...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 107 gości