TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 09, 2013 23:15 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

Ale super wiadomość :1luvu:
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Sob lis 09, 2013 23:25 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

Wspaniałe wieści :P
Szczęścia sunieczko w nowym, kochającym domku :ok:
Nagrody bym nie zwinęła bo obstawiałam pół na pół Sarę i Węgielka :)
Ale to nic, Rudolf właśnie masuje mi ni tylko biust ale i uda, w dodatku z elementami akupunktury i mruczandoterapii :mrgreen:

Grosziwo

Od: Pon wrz 21, 2009 21:43

Post » Sob lis 09, 2013 23:58 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

Biedna Etna tęskni za Sarą :)
O Sarcię się nie martwię, jej pan specjalnie dla niej wziął tydzień urlopu :ok:
A dziś na górę ma się wprowadzić Baltazarek z kwarantanny. Trzymajcie :ok: :ok: :ok: za aklimatyzację, bo chłopaczek źle reaguje na psy. Dla niego też by już był czas na domek :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie lis 10, 2013 2:30 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

phantasmagori pisze:Biedna Etna tęskni za Sarą :)
O Sarcię się nie martwię, jej pan specjalnie dla niej wziął tydzień urlopu :ok:
A dziś na górę ma się wprowadzić Baltazarek z kwarantanny. Trzymajcie :ok: :ok: :ok: za aklimatyzację, bo chłopaczek źle reaguje na psy. Dla niego też by już był czas na domek :ok: :ok: :ok:

O tak , dzis dzien rewolucji :mrgreen:
Etna jest bardzo zaniepokojona brakiem Sary, jak by nie było przez pół roku razem chodziły na spacer, razem sie bawiły i razem sie przekomarzały , Etna jak widziała że sprzątam kocyk Sary zaczęła skomleć i nosić w buzince ten koc , a na spacerze ciągła do parku , ech musi sie przyzwyczaić że Sara juz w DS , to raczej gorzej adopcje Sary przechodzi Etna niz Sarcia :)

A mały Baltazar juz na górze, w dużej klatce kennelowej .
Jest bardzo wystraszony , warczy , syczy , i rzuca sie nawet na koty, jedynie sie wycisza jak ja sie odezwie i go pomiziam , ale przed chwilka zainteresował sie zabawka , wiec nie bedzie źle , szkoda tylko że nikt go nie chce zaadoptować, on rośnie jak na drożdżach i boje sie czy znajdzie sie dla niego dom :?
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie lis 10, 2013 2:37 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

A teraz raport nocny :lol:

Zoja nie okazuje oznak niepokoju, nie ma mowy o płaczu, wręcz przeciwnie, rządzi tutaj nami i kotami, aż miłło patrzeć. Nie szaleje, chodzi sobie dostojnie po domu, wita każdego, kto do nas przychodzi. Obszczekała moją synową, która panicznie boi się psów, bo została w dzieciństwie pogryziona, ale w końcy doszły do porozumienia. Zoja była z nami na spacerze nad jeziorem paprocańskim, a przed chwilą poznawała zakątki naszego ogrodka przed snem. Poznała juz wszystkie zabawki, które dla niej przygotowałam. W zabawie wyraźnie preferuje mnie. Artur jest za mało ruchliwy dla niej. Teraz przemieszcza się po rogówce szukając wygodnego dla siebie kąta do spania. Zdjęcia wyślę jutro.
Zyczymy dobrej nocki

To jest dla mnie jak balsam dla duszy , ech jakie ona miała szczęście :piwa:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie lis 10, 2013 8:13 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

Ale dobre wieści :ok: :ok: Powodzenia w nowym domku Saro/Zoju :ok: :ok:
I oby reszta tymczasów też szybko znalazła dobry dom :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie lis 10, 2013 17:35 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

Najnowsze wieści z domu Zoji :):):) Niebawem bedą fotki, które wstawi nasza kochana Phantasmagori :ok: bo ja z maila nie potrafie :oops: I domek Zoji bedzie i u nas na forum :lol:
a teraz mail z nowymi wieściami z Zojkowego domu :lol:

Noc spokojna. Zoja obok naszego łóżka, oczywiście. Rano powitała wszystkich domowników po kolei i poszła siku na podwórko. Z moim tatą. Potem byłyśmy obydwie, ale tacie bardzo przypadła Zoja do gustu i dołączył do naszej zabawy.
Przesyłam zdjęcia z wczorajszej sjesty Zoi i dzisiejszego brykania po ogrodzie. Nie udaje mi się złapać jej aparatem w pozycji na plecach, kiedy fika nogami do góry i posapuje we śnie.
Pozdrawiamy
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie lis 10, 2013 19:56 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Nie lis 10, 2013 22:47 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

Phanta dzieki za wstawienie fotek :):):)

A i ciąg dalszy info z Zojkowego domu :)

Ale szalała dzisiaj na łące i zaoranym polu. Miała kompana do towarzystwa i rozwijali razem prędkość na prostej chyba ze 100 km/h.
Teraz śpi tak twardo, ze nie ruszają jej nawet zaczepki Artura. Czyżby się wreszcie wybiegała i straciła energię?
Życzymy dobrej nocki.
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie lis 10, 2013 22:59 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

Nie musi się dziewczyna dzielić człowiekiem z wieloma zwierzętami, ma 4 ludziów do własnej dyspozycji, duży dom, własny ogród, no i tyle wrażeń naraz :D Trzeba odespać koniecznie :D
Justyś, po raz kolejny znalazłaś idealny domek dla zwierzaczka! Warto było czekać :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Nie lis 10, 2013 23:11 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

I kolejne fotki szczęśliwej Zojki :D Serducho rośnie :ok:
Obrazek

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Nie lis 10, 2013 23:15 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

Ja trochę kadruję fotki, raz ze względu na dozwoloną wielkość na forum, dwa na obecność osób na fotkach.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon lis 11, 2013 10:26 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

Jaka ona jest szczęśliwa, trafiła na dobry domek:)

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Pon lis 11, 2013 16:37 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

Wygląda na szczęśliwą :ok:
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Pon lis 11, 2013 18:59 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

http://w550.wrzuta.pl/film/9J99WAV5A2D/20131111_145217 :wink:

Spacer Maksia.
Obraz trochę się trzęsie miejscami, ale trzeba było biec aby za nim nadążyć :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

[poprzednia][następna]