Wrocław - Gdańsk. Miziak jest we Wrocławiu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 09, 2013 8:18 Re: Wrocław-Gdańsk. Duży Miziak – już W DOMU. Prosimy o kciu

Wzięłam do domu na tymczas dwa cudne około dwumiesięczne kotki. Rudego pirata (bez oczka) i panienkę szylkretkę. Obawiałam się reakcji Miziaka, o Ramkę byłam spokojna. Miziak okazał się cudowny. Podchodzi do małych obwąchuje, nie przeszkadza mu,że parskają na niego. W nocy spał z nami w pokoju. Za to Ramka strzeliła focha i przeprowadziła się do małej do pokoju.
Z Miziaka okazał się poczciwy kocur.
Obrazek

karolinabh

Od: Pon mar 25, 2013 21:37

Post » Sob lis 09, 2013 10:36 Re: Wrocław-Gdańsk. Duży Miziak – już W DOMU. Prosimy o kciu

Miziaku kochany.
Może Ramka ma już dość nowych w domu, po prostu? A te małe kiedy przyszły?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob lis 09, 2013 11:38 Re: Wrocław-Gdańsk. Duży Miziak – już W DOMU. Prosimy o kciu

Kotki są od wczoraj. Są odrobaczone, wyczyszczone. Ogólnie są zdrowe. Podaje im leki na oczy. Nauczyły się w ciągu nocy korzystania z kuwety, choć szylkretka obsikała mi kilka razy łóżko. Kocurek od razu załapał o co chodzi z kuwetą, kotka potrzebowała więcej czasu, ale mam nadzieję,ze już załapała i wpadek nie będzie.
Obrazek

karolinabh

Post » Sob lis 09, 2013 18:02 Re: Wrocław-Gdańsk. Duży Miziak – już W DOMU. Prosimy o kciu

Bracie, kocurek musi wszystko wziąć w swoje łapki. Słyszałem, że wąchasz maluchy i pocieszasz Ramkę. Ciocia mi powiedziała. Jak zwykle, wszystko na łebku kocurka. Trzymam za Ciebie łapki, Bracie.
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob lis 09, 2013 19:02 Re: Wrocław-Gdańsk. Duży Miziak – już W DOMU. Prosimy o kciu

Miziak to miziak :kotek:
Obserwuj, takie polewanie to może byc początek infekcji. Chć trzymam kciuki za zwykły :wink: stres.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Nie lis 10, 2013 7:14 Re: Wrocław-Gdańsk. Duży Miziak – już W DOMU. Prosimy o kciu

Jak się macie, Bracie Kochany?
Jestem tu i czuwam.
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie lis 10, 2013 9:21 Re: Wrocław-Gdańsk. Duży Miziak – już W DOMU. Prosimy o kciu

Maluchy warczą na Ramkę i na mnie, ja jednak nic sobie z tego nie robię. Ramka jednak przeżywa ... Choć coraz częściej zagląda do pokoju Dużej.
Obrazek

karolinabh

Post » Nie lis 10, 2013 13:28 Re: Wrocław-Gdańsk. Duży Miziak – już W DOMU. Prosimy o kciu

Koteczki są wrażliwe.
Noś mający Florentynkę
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto lis 12, 2013 20:12 Re: Wrocław-Gdańsk. Duży Miziak – już W DOMU. Prosimy o kciu

Ramka sie przelamala. Spi z Duza w lozku. Gania male i nie pozwala do siebie podejsc. Kotki w piatek ida na kontrole, a pozniej najprawdopodobniej do nowego domku :P
Obrazek

karolinabh

Post » Śro lis 13, 2013 6:40 Re: Wrocław-Gdańsk. Duży Miziak – już W DOMU. Prosimy o kciu

To ja potrzymam łapki za Was, Bracie.
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro lis 13, 2013 10:55 Re: Wrocław-Gdańsk. Duży Miziak – już W DOMU. Prosimy o kciu

Szukamy pilnie TDT dla Gizma na czas od 15 do 20 listopada! Opcją jest tygodniowy pobyt w klatce w piwnicy. Gizmo miaukoli pod drzwiami, nie za dworem tylko dlatego że czeka na przyjście swojego byłego już opiekuna - ewentualny TDT musi to wziąć pod uwagę (ale spoko, da się wytrzymać, miałam gorzej z Leonem ;) ). Ewentualnie udostępnienia pustego mieszkania na tydzień i kluczy do niego, będę jeździła karmić Gizma w takim wypadku. Gizmo nie lubi zamknięcia, szczególnie z innym kotem - osobny pokój jeszcze tak ale nie z drugim kotem w środku. Nie bije, nie jest agresywny ale zestresowany (straszy syczeniem inne koty). Gizmo kuwetkuje ładnie, je teraz średnio ale powinien się rozkręcić. Ma obrożę bahawioralną od dziś i od wieczora będzie dostawał KalmAida.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie lis 17, 2013 16:53 Re: Wrocław-Gdańsk. Duży Miziak – już W DOMU. Prosimy o kciu

Pacze, co u Was

Obrazek
Jak się masz, Bracie? Te małe nie wchodzą Ci na łebek?

Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie lis 17, 2013 21:31 Re: Wrocław-Gdańsk. Duży Miziak – już W DOMU. Prosimy o kciu

Maluchy jeszcze są u nas. Muszą się podleczyć. Jutro kolejna kontrola. Gryzą Dużą w palucha, aż jest ubaw po pas :ryk: . U mnie wszystko dobrze, nawet zakumplował się z kociakami, ale Ramka jest tą najważniejszą :wink:
Obrazek

karolinabh

Post » Nie lis 17, 2013 22:27 Re: Wrocław-Gdańsk. Duży Miziak – już W DOMU. Prosimy o kciu

Miziaku, zmartwiliśmy się z Dużą i z Ciocią :(
i pamiętaj, że Ramka jest Twoja, jak moja jest Florentynka.
Noś zmartwiony bardzo
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob lis 23, 2013 13:31 Re: Wrocław-Gdańsk. Duży Miziak – już W DOMU. Prosimy o kciu

Miau, Bracie.
Ciocia mi mówiła, że maluchy zdrowieją. I jeszcze, że jesteś poczciwym kocurkiem, i że się nimi zajmujesz.
Jesteśmy z Ciebie bardzo dumni z ciocią. Jestem Twoim Bratem :D
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]