Milena_MK pisze:A za tydzien o tej porze będę świrować na koncercie deathmetalowym
Już Ci zazdroszczę

Jaki zespół ??
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Milena_MK pisze:A za tydzien o tej porze będę świrować na koncercie deathmetalowym
Milena_MK pisze:Hej, melduję, że powróciłam z Wrocławia, obejrzeliśmy 4 mieszkania, wybraliśmy jedno, tak więc misja zakończona sukcesem. Teraz tylko wpadłam do domu, szybki prysznic i uciekam na parapetówkę, więc niestety do Waszych wąteczków zajrzę jutro
Aha - zespół to DeathPo prostu
A supportem będzie Obscura.
PS. Maupa nie zjadła mięsa, nie to nie... Wsypałam jej chrupki, jak radziła Aga, ale gdzie tam. Po co w ogóle jeść... Nic to, będzie głodna, przykro mi bardzo...
Buziam Was mocno i lecę opijać mieszkanie (tiaaaaa, opijać jak ja przecież kierowcą jestem...).
Milena_MK pisze:HeeejJestem, wróciłam o 4:30 dopiero, więc musiałam odespać. Koleżanka kupiła tak piękne mieszkanie, że nie mogłm wyjść z podziwu. Jest już kompletnie urządzone, a ja się zakochałam i chyba kupię w sąsiedztwie takie same
(oczywiście żarcik).
Jeden mój ogon - nie muszę mówić który![]()
![]()
- wczoraj cały dzień nic nie zjadł, bo oczywiście mięska nie. A ja chrupek nie podałam celowo. Więc dzisiaj już była taka głodna, że się chciała za rukolę brać... Więc zlitowałam się, dałam suche...
Drugi mój ogon co prawda pięknie spapusiał, natomiast martwi mnie jego rana. Niby od zewnątrz wszystko ładnie i pięknie, natomiast od wewnątrz wyczuwam wogół ranki zgrubienie. I teraz nie wiem, czy mam z tym jechać, czy zostawić. Ranę widział wet w piątek i powiedział, że pięknie się goi. Ale wówczas nie było zgrubienia. Nie wiem, czy to zgrubienie to jest naturalne zabliźnianie się rany? Bo próbowałam to nacisnąć i nic się nie sączy... Jedyne co, to wokół rany skóra jest czerwona, tzn. wygląda to tak, jakby on się za mocno wylizał. Ktoś? Coś?
Sarah DeMonique pisze:Hej Milanka.
Wychodzi na to, , że ja też jestem zła, bo nie suplementuję mięsa... Gdyby nie ab, to umarłabym w przekonaniu, że czynię dobrze!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 55 gości