Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
No to dzisiaj otworzyłam drzwiczki od kontenera i Lucky i Bura się spotkały....Bura pchyknęła no to maleńka pokazała że się nie boi wygięła swoje ciałko w łuk, postawiła ogonek i zaczęła straszyć a....Bura aż przysiadła, następnie Lucky straciła zainteresowanie Burą i zaczęła się bawic w efekcie każda się bawiła ale swoją zabawką...skasowałam ogłoszenie na gumtree...jako nieaktualne
kropkaXL pisze:Kasieńko-specjalnie wyszłam dzisiaj wczesniej z pracy, by iść z Witusiem do wetki, siedział cały dzień w łazience z kuwetą i jedzonkiem, a jak przyszłam, okazało się,że w kuwecie normalna, zdrowa kupa!
Czyli jednak stara metoda 24-o godzinna głodówka i lakcid doskonale się sprawdziły!!!
Jupi!!!
I zamknęłam wątek maleńkiej tri-maleńka zostaje w dotychczasowym domku!!!!
Oto co pisze Ela na innym forum:No to dzisiaj otworzyłam drzwiczki od kontenera i Lucky i Bura się spotkały....Bura pchyknęła no to maleńka pokazała że się nie boi wygięła swoje ciałko w łuk, postawiła ogonek i zaczęła straszyć a....Bura aż przysiadła, następnie Lucky straciła zainteresowanie Burą i zaczęła się bawic w efekcie każda się bawiła ale swoją zabawką...skasowałam ogłoszenie na gumtree...jako nieaktualne
Strasznie się cieszę!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 332 gości