Wituś we własnym domku-Wituś umarł :( [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 06, 2013 18:44 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Dziękujemy Sylcia! :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw lis 07, 2013 8:59 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Jak Wituś dzisiaj? Już z brzuszkiem lepiej? :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw lis 07, 2013 15:59 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Kasieńko-specjalnie wyszłam dzisiaj wczesniej z pracy, by iść z Witusiem do wetki, siedział cały dzień w łazience z kuwetą i jedzonkiem, a jak przyszłam, okazało się,że w kuwecie normalna, zdrowa kupa!
Czyli jednak stara metoda 24-o godzinna głodówka i lakcid doskonale się sprawdziły!!!
Jupi!!! :piwa:

I zamknęłam wątek maleńkiej tri-maleńka zostaje w dotychczasowym domku!!!!

Oto co pisze Ela na innym forum:
No to dzisiaj otworzyłam drzwiczki od kontenera i Lucky i Bura się spotkały....Bura pchyknęła no to maleńka pokazała że się nie boi wygięła swoje ciałko w łuk, postawiła ogonek i zaczęła straszyć a....Bura aż przysiadła, następnie Lucky straciła zainteresowanie Burą i zaczęła się bawic w efekcie każda się bawiła ale swoją zabawką...skasowałam ogłoszenie na gumtree...jako nieaktualne

Strasznie się cieszę!!!! :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw lis 07, 2013 16:57 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

kropkaXL pisze:Kasieńko-specjalnie wyszłam dzisiaj wczesniej z pracy, by iść z Witusiem do wetki, siedział cały dzień w łazience z kuwetą i jedzonkiem, a jak przyszłam, okazało się,że w kuwecie normalna, zdrowa kupa!
Czyli jednak stara metoda 24-o godzinna głodówka i lakcid doskonale się sprawdziły!!!
Jupi!!! :piwa:

I zamknęłam wątek maleńkiej tri-maleńka zostaje w dotychczasowym domku!!!!

Oto co pisze Ela na innym forum:
No to dzisiaj otworzyłam drzwiczki od kontenera i Lucky i Bura się spotkały....Bura pchyknęła no to maleńka pokazała że się nie boi wygięła swoje ciałko w łuk, postawiła ogonek i zaczęła straszyć a....Bura aż przysiadła, następnie Lucky straciła zainteresowanie Burą i zaczęła się bawic w efekcie każda się bawiła ale swoją zabawką...skasowałam ogłoszenie na gumtree...jako nieaktualne

Strasznie się cieszę!!!! :1luvu:

Takie historie często tal się kończą
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Czw lis 07, 2013 17:08 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Wiem :lol: i miałam od początku nadzieję, że tak się to skończy!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw lis 07, 2013 19:18 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

wiem, ze pogoda raczej zacheca do leniuchowania, ale maszeruj, Witusiu na pierwsza! :1luvu: na przekor pogodzie, zebys w przyszlosci w taka pogode mogl sobie we wlasnym domku bezkarnie leniuchowac ze swoim czlowiekiem :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw lis 07, 2013 19:21 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Dzięki Ola! :D
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw lis 07, 2013 19:29 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

NMZC :piwa:

Kociara82

Post » Czw lis 07, 2013 21:27 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Bardzo się cieszę, że maleńka została u Eli :D
Witusiu teraz twoja kolej na domek, ten najlepszy na świecie!
Powiem ci na uszko, że Kasia tylko takie znajduje :wink:
Czasem trzeba troszeczkę zaczekać, ale doczekasz się i ty :wink: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw lis 07, 2013 21:43 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

To fantastycznie, że koteńka zostaje u Eli :D Cieszę się z tego bardzo i cieszę się też ogromnie, że Witusiowy brzusio ma się już dobrze :D To teraz podrzucam Wituśka słodkiego po domek :ok:
Obrazek

bulba

Post » Pt lis 08, 2013 7:10 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Niestety radość trwała krótko-w nocy Wituś znów miał rzadką kupę, więc dzisiaj rano go odrobaczyłam, zostanie zamknięty znów w łazience, od dzisiaj będzie dostawał karmę na wrażliwe jelita(tylko muszę kupić) i mięsko gotowane, oczywiście również lakcid. I zobaczymy co będzie.
Wetka mówi, że skoro jest tylko rozwolnienie, a nie biegunka, to może być zarobaczenie-on był odrobaczany w sierpniu, ale zanim go zabrałam do domu, więc mógł przez ten czas, gdy był na "wolności" znów załapac robale :( .Być może dopiero teraz się ich namnozyło i dają mu popalić, bo do tej pory miał zdrowe kupsztale.
Poza tym ma normalny apetyt, no i kawal miśka się z niego zrobiło :)
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt lis 08, 2013 8:22 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Za zdrówko Witusia :ok: I za całokształt, oczywiście :wink: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Pt lis 08, 2013 11:54 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

:ok: :ok: :ok: potrzymam za to, zeby to tylko robale byly i nic powazniejszego :) :ok: :ok: :ok:

Kociara82

Post » Pt lis 08, 2013 21:42 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Witusiu, nie rób sobie jaj i nie martw Kropki i wszystkich Twoich wielbicielek :1luvu: :1luvu:

Irmina SM

Od: Wto sty 22, 2013 12:06

Post » Pt lis 08, 2013 21:46 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]