Kombinuje nowe zabawki. Stare co prawda jej sie nie nudzą ale jak pisałam wcześniej planuje odciązyć moje ręce hehe.
Laserek niebawem przybędzie, transporter zamówiony, szukam jakiejś biegającej zabawki .....
Moderator: Estraven
Milena_MK pisze:Hej, przycupnę i ja u Ciebie, mam nadzieję, że mnie nie zbesztacie, bo mam dwa rasowce
Milena_MK pisze:Nie, nie absolutnie nie uważam, że europejski jest gorszy, w żadnym stopniu. Po prostu zamarzyło mi się mieć takie. To tak jak ktoś woli np. jamnikaco nie znaczy, że inne psy są be
sama przygarnęłam z fundacji psa, więc staram się niczego nie robić na pokaz.
Milena_MK pisze:Byłam ostatnio z mężem na większych zakupach, kupował garnitur, potem poszliśmy po buty... I nagle chce płacić a tu nie ma karty. Wcześniej w niektórych sklepach płacił kartą, a w niektórych gotówką i nie pamiętał, w którym ostatnio płacił kartą... Przebiegł całą galerię w poszukianiu karty. Po czym okazało się, że karta była w torbie z garniturem... Wrzucił razem rachunkiem... Echh... Starość....
Miraclle pisze:Milena_MK pisze:Byłam ostatnio z mężem na większych zakupach, kupował garnitur, potem poszliśmy po buty... I nagle chce płacić a tu nie ma karty. Wcześniej w niektórych sklepach płacił kartą, a w niektórych gotówką i nie pamiętał, w którym ostatnio płacił kartą... Przebiegł całą galerię w poszukianiu karty. Po czym okazało się, że karta była w torbie z garniturem... Wrzucił razem rachunkiem... Echh... Starość....
Starość, starością, ale jaka adrenalina
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 803 gości