Ja często spotykam się z jakimiś negatywnymi komentarzami, wielu osobom się nie podobają. Ale każdy może mieć własne zdanie
 Ja często spotykam się z jakimiś negatywnymi komentarzami, wielu osobom się nie podobają. Ale każdy może mieć własne zdanie 
Moderator: Estraven
 a to futro - mega
 a to futro - mega   
  Zawzięty kociarz od dwóch tygodni
 Zawzięty kociarz od dwóch tygodni 
 jak to kot potrafi zmienić człowieka
 jak to kot potrafi zmienić człowieka  

oleska222 pisze:Milena, ta różowa stopka na zdjęciu twojej kotki jest taka słodka, ze tylko całować

Na początku bym podała indyczka. A potem z dnia na dzień zwiększała porcje.
 Na początku bym podała indyczka. A potem z dnia na dzień zwiększała porcje.

Hodowcy nakazali karmić suchym ile chce, bo chude to jak szczapa i będzie dojrzewać i rosnąć do trzeciego roku życia. Także powiemy Ci za półtora roku
 Hodowcy nakazali karmić suchym ile chce, bo chude to jak szczapa i będzie dojrzewać i rosnąć do trzeciego roku życia. Także powiemy Ci za półtora roku   

Nie wiem czym sobie zaslużyłam
 Nie wiem czym sobie zaslużyłam  Ale zawsze jest blisko i tam gdzie ja i bardzo mi pomaga we wszystkim, nawet jak robię siusiu...
 Ale zawsze jest blisko i tam gdzie ja i bardzo mi pomaga we wszystkim, nawet jak robię siusiu... 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 12 gości