Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.12

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 07, 2013 13:28 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.12

to za tą pracę co by była :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw lis 07, 2013 14:00 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.12

basidrak20 pisze:Maluch musi dac rade tyoe ciotek kciuki trzyma. Je samodzielnie wiec poki co jest ok.
Jadac rano do pracy modlilam sie aby wypadku nie spowodowac. Spac poszlam po 5 a wstalam po 8. Musimy zalozyc gang. Noc zywych trupow.

Trzyma,trzyma i będą trzymały nadal,nawet jak będzie wszystko ok,ja nie odpuszczam na pewno :piwa: :ok: :ok: :ok:
Ewa L. pisze:Oj dzieje się w tej mojej robocie dzieje :strach: :strach: :strach:
Już w końcu nie wiem czy jestem na urlopie czy może już nie pracuję bo firmy nie ma :roll:

8O 8O
Oj to kciuków od groma Ziom za pracę,coby była :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
I pisz,pisz
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw lis 07, 2013 17:13 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.12

AgaS1987 pisze:Ewcia- banerek juz dodany :) dziekuje Ci pieknie! :1luvu:

Ależ nie ma za co :oops: A prezentuje się całkiem całkiem 8)
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw lis 07, 2013 17:18 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.12

Myszolandia pisze:
basidrak20 pisze:Maluch musi dac rade tyoe ciotek kciuki trzyma. Je samodzielnie wiec poki co jest ok.
Jadac rano do pracy modlilam sie aby wypadku nie spowodowac. Spac poszlam po 5 a wstalam po 8. Musimy zalozyc gang. Noc zywych trupow.

Trzyma,trzyma i będą trzymały nadal,nawet jak będzie wszystko ok,ja nie odpuszczam na pewno :piwa: :ok: :ok: :ok:
Ewa L. pisze:Oj dzieje się w tej mojej robocie dzieje :strach: :strach: :strach:
Już w końcu nie wiem czy jestem na urlopie czy może już nie pracuję bo firmy nie ma :roll:

8O 8O
I pisz,pisz

Na konto pieniądze już mi nie wpłyną i jutro muszę jechać sama do biura bo za październik jeszcze są ale czy za mój listopadowy urlop będą to najstarsi górale nie wiedzą :(
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lis 07, 2013 17:19 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.12

dorcia44 pisze:to za tą pracę co by była :ok:

Dzięki Dorciu ale te kciuki to za nową pracę bo ta firma już padła na pysk :|
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lis 07, 2013 17:20 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.12

Ewa L. pisze:
Myszolandia pisze:

8O 8O
I pisz,pisz

Na konto pieniądze już mi nie wpłyną i jutro muszę jechać sama do biura bo za październik jeszcze są ale czy za mój listopadowy urlop będą to najstarsi górale nie wiedzą :(

O matko ale sie narobilo :(

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Czw lis 07, 2013 17:21 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.12

AgaS1987 pisze:
Ewa L. pisze:
Myszolandia pisze:

8O 8O
I pisz,pisz

O matko ale sie narobilo :(

Wszystko się posypało w ciągu ostatnich 2 tyg. :evil:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lis 07, 2013 17:28 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.12

a bylo juz cos "slychac" wczesniej ze firma upada?

AgaS1987

Post » Czw lis 07, 2013 17:31 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.12

AgaS1987 pisze:a bylo juz cos "slychac" wczesniej ze firma upada?

Problem w tym że właśnie nie. Gdy szłam na urlop 8 października wszystko było po staremu.
Ja i tak chciałam doczekać do końca umowy bo nie widzę siebie w tej firmie ale nie myślałam że tak szybko ją szlag trafi.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lis 07, 2013 17:36 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.12

W prawdzie nie życzyłam im ostatnio najlepiej i twierdziłam że to jak traktują pracowników zemści się na nich ale mimo wszystko nie miałam pojęcia że jestem.....czarownicą :strach: :strach: :strach:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lis 07, 2013 17:40 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.12

Ewa L. pisze:W prawdzie nie życzyłam im ostatnio najlepiej i twierdziłam że to jak traktują pracowników zemści się na nich ale mimo wszystko nie miałam pojęcia że jestem.....czarownicą :strach: :strach: :strach:

Ewcia to moze jestes jasnowidzem :D ja bym sie zglosila pierwsza do Ciebie zebys mi powiedziala co mnie czkea;)

a prace na pewno szybko znajdziesz bo jestes najlepszym pracownikiem i kazdy by chcial Cie miec :1luvu:

AgaS1987

Post » Czw lis 07, 2013 17:44 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.12

Uciekam Ewcia- pozniej zajrze :1luvu:

AgaS1987

Post » Czw lis 07, 2013 17:51 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.12

Podsumowując:
- urodzona 13 - ego,
- mam prawie czarnego kota,
- rzucam uroki....
Czarownica ze mnie jak nic :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lis 07, 2013 18:12 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.12

Ewa L. pisze:

o ja pierd**** 8O :(
To ja prawie bym coś takiego miała rok temu przeszło ....
ale kicha :(
Ale spoko,może coś się wymyśli :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw lis 07, 2013 18:16 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.12

Myszolandia pisze:
Ewa L. pisze:

o ja pierd**** 8O :(
To ja prawie bym coś takiego miała rok temu przeszło ....
ale kicha :(
Ale spoko,może coś się wymyśli :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Byłam dziś w odwiedzinach u mojej kierowniczki i trochę wiem więcej niż przeciętny personel - z nimi już definitywny koniec.
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]