Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
basidrak20 pisze:Maluch musi dac rade tyoe ciotek kciuki trzyma. Je samodzielnie wiec poki co jest ok.
Jadac rano do pracy modlilam sie aby wypadku nie spowodowac. Spac poszlam po 5 a wstalam po 8. Musimy zalozyc gang. Noc zywych trupow.
Ewa L. pisze:Oj dzieje się w tej mojej robocie dzieje![]()
![]()
![]()
Już w końcu nie wiem czy jestem na urlopie czy może już nie pracuję bo firmy nie ma
AgaS1987 pisze:Ewcia- banerek juz dodanydziekuje Ci pieknie!
Myszolandia pisze:basidrak20 pisze:Maluch musi dac rade tyoe ciotek kciuki trzyma. Je samodzielnie wiec poki co jest ok.
Jadac rano do pracy modlilam sie aby wypadku nie spowodowac. Spac poszlam po 5 a wstalam po 8. Musimy zalozyc gang. Noc zywych trupow.
Trzyma,trzyma i będą trzymały nadal,nawet jak będzie wszystko ok,ja nie odpuszczam na pewno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Już w końcu nie wiem czy jestem na urlopie czy może już nie pracuję bo firmy nie ma
![]()
![]()
Oj to kciuków od groma Ziom za pracę,coby była![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I pisz,pisz
dorcia44 pisze:to za tą pracę co by była
Ewa L. pisze:Myszolandia pisze:basidrak20 pisze:Maluch musi dac rade tyoe ciotek kciuki trzyma. Je samodzielnie wiec poki co jest ok.
Trzyma,trzyma i będą trzymały nadal,nawet jak będzie wszystko ok,ja nie odpuszczam na pewno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I pisz,pisz
Na konto pieniądze już mi nie wpłyną i jutro muszę jechać sama do biura bo za październik jeszcze są ale czy za mój listopadowy urlop będą to najstarsi górale nie wiedzą
AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:Myszolandia pisze:basidrak20 pisze:Maluch musi dac rade tyoe ciotek kciuki trzyma. Je samodzielnie wiec poki co jest ok.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I pisz,pisz
Na konto pieniądze już mi nie wpłyną i jutro muszę jechać sama do biura bo za październik jeszcze są ale czy za mój listopadowy urlop będą to najstarsi górale nie wiedzą
O matko ale sie narobilo
AgaS1987 pisze:a bylo juz cos "slychac" wczesniej ze firma upada?
Ewa L. pisze:W prawdzie nie życzyłam im ostatnio najlepiej i twierdziłam że to jak traktują pracowników zemści się na nich ale mimo wszystko nie miałam pojęcia że jestem.....czarownicą![]()
![]()
Ewa L. pisze:
Wszystko się posypało w ciągu ostatnich 2 tyg.
Myszolandia pisze:Ewa L. pisze:
Wszystko się posypało w ciągu ostatnich 2 tyg.
o ja pierd****![]()
![]()
To ja prawie bym coś takiego miała rok temu przeszło ....
ale kicha![]()
Ale spoko,może coś się wymyśli![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 84 gości