_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
przed poprzednim przeszczepem pani psycholog kazała mi narysować swojego komórka i wtedy rzeczywiście mi to pomogło i komórki urosły. Przypomniałam sobie to teraz i dziś rano narysowałam komórka - bo okazuje się, że on jest zupełnie inny niż w zeszłym roku. Do poniedziałku rano potrzebuję ich w liczbie co najmniej 10tysięcy. Najlepiej zaś by było ich więcej - 20, 30tysięcy. Może wydarzy się cud?
Chłopie, fajny jesteś bardzo Ale będziesz jeszcze fajniejszy, jak urośniesz
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
no wyjątkowo a jaki ja mam talent kurcze nawet nie wiedziałam
Talent masz, bo ja takiego na pewno bym nie narysowała. Ale on ma zaje fajną antenkę . A ta czapeczka przypomina mi taka dojrzałą czeresienkę lub wisienkę z zielonym ogonkiem
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r.Kacperek [*] 02.12.2016 r. Filemonek [*] 31.03.2017 r.