Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KubaTST pisze:Też mam kolczyki z kotkami, ba! nawet dwie pary, ale jakoś nie noszę, bo kurdę ci co je tworzą, jakoś nie wpadli na pomysł, żeby te koty-kolczyki to były jak lustrzane odbicie, a nie oba na tą samą stronę...
I chyba trochę się obkociłam, bo mam w ramkach obok zdjęcia mamy z babcią i koleżanek ze studiów fotki Hanki i Bilona (dla gości![]()
)
EDIT: przypomniałam sobie, że przedwczoraj stworzyłam sobie (nazwijmy to EKO) bransoletkę ze sfilcowanych kulek z kociego, wyczesanego futerka...![]()
Tego nikt nie pobije, chyba, że ma filcowaną, futrzastą torebkę
Czy osiągnęłam tym szczyt, szczytów obkocenia?
NatjaSNB pisze:No śliczne![]()
----
Mam wyniki dodatkowego badania, potwierdzona została Mastocytoma.
Ja nie wiem co ze mną nie tak. Rozmawiałam dziś z wetką, powiedziałam jej o wszystkim czego się boję (że ten guzek na brodzie był którymś z kolei, że jakieś wcześniejsze/dodatkowe są w środku na organach wewn), ona mnie uspokajała, że ten typ nowotworu tak nie ma... i jak ja z nią rozmawiam to czuję się uspokojona, natomiast teraz 2h po rozmowie nie jestem sobie w stanie nawet przypomnieć co ona mówiła i znowu boję się o to samo. I tak w kółko
ab. pisze:Madzia poproś, żeby ci to nagrała i odtwarzaj to sobie co godzinkę, jak mantrę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 447 gości