Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aannee99 pisze:Na FB napisali coś takiego :
"Informujemy, ze koty z interwencji przejmuje Straż dla Zwierząt ul. Wolska 60 w Warszawie. Uprzejmie Was prosimy o jak największe zainteresowanie kociakami, aby sprawa nie ucichła. Niech każdy usłyszy o tym bestialskim zachowaniu. Błagamy o odwiedzanie kociaków, o telefony w ich sprawie i jak najwiekszy halas!
tel. 223 535 060
Włascicielka "hodowli" juz raz była sprawaczynia podobnego bestialstwa. Sprawą zajmowałą sie prokuratura!!!!"
Niby to takie realne, prawda?. Ja mam jednak dziwne przeczucie, że to wszystko co tam się dzieje, to jest ściema ... przejrzałam sporo postów na FB, podpisów, zdjęć ze zbiórek dla dzieci, wszyscy zachwalają, pomagają ... na FB krótko jest ta Fundacja - kilka dni, tyle tam wpisów w tak krótkim czasie, tyle polubień?. Nie wiem, ale mam złe przeczucie ...
Wojtek_Wwa pisze:Dokładnie, cuchnie to wszystko na kilometr. Jeśli to jest ukartowane to nieźle się przygotowali.
Facet, który to rozkręca, ma agencję foto o tej samej nazwie, która specjalizuje się w robieniu fotek półnagim kobietom i kręci się w środowisku klubowym w Warszawie. O działalności fundacji pisze na bieżąco na prywatnym profilu, jest sporo komentarzy znajomych. Sporo ryzykuje.
Wojtek_Wwa pisze:...dziewczyny prowadzące profil potwierdzają...
podobno jedna z nich jest na miejscu.
redaf pisze:Wojtek_Wwa pisze:...dziewczyny prowadzące profil potwierdzają...
podobno jedna z nich jest na miejscu.
Podobno to ja jestem podobna do Marylin Monroe
Ta co potwierdza..Nie mam informacji od fundacji, tylko od koleżanki, z którą działam, i która od 4,5h jest na miejscu... I nie za bardzo rozumiem, jaki link mam Ci podać? Na miejscu jest prokurator, policja, SdZ, niezależny wet, właścicielka i 2 telewizje.
jopop pisze:akcja autentyczna
zaraz napisze wiecej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 130 gości