Miko ['] ['] [']
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Miko [*]
Rano potrafił jeszcze odejść mi kilka kroków jak go załadowałam do łazienki, by w spokoju zjadł swoje jedzonko. Jak Ala wróciła ze szkoły było już bardzo źle i w pierwszej chwili przestraszyła się, że nie żyje. U weta nie był w stanie ustać na własnych łapkach, miał niską temperaturę i straszną żółtaczkę. 2 dni temu nie było najmniejszych oznak że jest tak źle i tak szybko to pójdzie. On nie dożyłby jutra, więc nie miałoby sensu go męczyć, zwłaszcza że krążenie siadało mu na tyle, że trudno by było pobrać krew. Zasnął głaskany, żegnany ostatnimi promieniami słońca.
miko_bs pisze:Jeju, co to się dzieje na tym świecie, że DS nie ma, a takie śliczne kociaki ni stąd ni zowąd idą za TM:(
miko_bs pisze:Szukałam na allegro jakichś promocji na te pampersy, jedyne co udało mi sie wywnioskowac to to, że lepiej kupić większa paczkę niż te mniejsze, bo wychodzi dużo taniej. Tylko, że większa paczka wiąże się z większymi kosztami. Jakby był ktoś chętny się dorzucić to zamówiłabym z tej aukcji poniżej, większą część wyłożę. W razie czego proszę pisać pw:) wspólnymi siłami, grosz do grosza uzbieramy:]
http://allegro.pl/pieluszki-pampers-act ... 19927.html
phantasmagori pisze:miko_bs pisze:Świetne są te budki:)
Oby tylko nie zostały zdemolowane
Justynko i jak Szłapuś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 66 gości