Jutro do Ciebie dryndnę . Dziś juz odpocznij

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorcia44 pisze:Witam![]()
Jedna z Fundacji ,nie wiem czy mogę napisać która więc nie piszę ,odda mi za leczenie jednego kociaka ,a to nie mała kwota .
MalgosiaZ pisze:dorcia44 pisze:Witam![]()
Jedna z Fundacji ,nie wiem czy mogę napisać która więc nie piszę ,odda mi za leczenie jednego kociaka ,a to nie mała kwota .
Żadna tajemnica , tyle że nie Fundacja a skromna GPK Mrau. Mamy subkonto w Vivie aby oficjalnie zbierać kasę na wspieranie kotków z Palucha ("Puszka dla Paluszka" , akcja "Podusia") i na wsparcie dla DT,które biorą chore Paluszki do siebie.
A że Rysio dzięki przytomności koleżanek został "wyrwany" statystykom paluchowymi pojechał do Dorci spod furtki schroniska na ciepłą butlę i termofor - staramy się pomagać w odchowaniu i leczeniu malucha
.
dorcia44 pisze:Już po pracy ,słodkie lenistwoa jeszcze chętniej spanko
ale tyle do zrobienia..
Mała Gnida je![]()
![]()
ja też głodna ,ale zakupów nie zrobiłam.Wczoraj oddałam resztę pieniędzy Gosi ,która była tak głodna że
wyjęła kanapkę ze śmieci ..którą ja wcześniej wyrzuciłam robiąc porządki w pracowej lodówce![]()
![]()
![]()
Na szczęście dziś mój kochany pracodawcadał mi pieniądze do ręki ,a nie na konto .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 84 gości