Lilutkowo to my.I tymczasy. Maksiu ma nowotwór, Lili astmę:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 23, 2013 8:26 Re: Moje koty moja miłość.& Franuś & Mimi-usunięte 2 guzy...

Amika6 pisze:
zuzia96 pisze:niech już będzie dobrze...niech już wreszcie będzie dobrze...
Potrzymam za to :ok: :ok:

my też! my też! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Śro paź 23, 2013 21:17 Re: Moje koty moja miłość.& Franuś & Mimi-usunięte 2 guzy...

Nie będzie jutro jeszcze wyników z histopatologii. Dzwoniłam tam dzisiaj, pani kazała zadzwonić dopiero w piątek.

Mimi troszkę lepiej, chociaż oczko dalej nie najlepsze. Ale dzisiaj wesoła i gania właśnie z Frankiem

Za to teraz Maksiu chory :evil: nie chce jeść, cały czas śpi, jest osowiały, chociaż gorączki nie ma, z nosa nie cieknie... ja powinnam chyba nocować w tej lecznicy, jutro sobie tam karimatę zaniosę :twisted:

I tyle u nas :twisted: jak nie urok to...przemarsz wojsk :twisted: idę się zastrzelić
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Śro paź 23, 2013 21:24 Re: Moje koty moja miłość.& Franuś & Mimi-usunięte 2 guzy...

...no niech już się ta passa odwróci:( Trzymam oba kciuki:*

jesis

Od: Śro wrz 08, 2010 20:16

Post » Czw paź 24, 2013 8:12 Re: Moje koty moja miłość.& Franuś & Mimi-usunięte 2 guzy...

współczuję Wiesiu... ja też mam ciągle szpital w domu :?
tym razem zapalenie płuc moje dziecko sobie wzięło i zafundowało :roll:
a przy okazji jak on choruje, to ja - z racji tego, że z nim cały dzień urzęduję - też oczywiście zaczynam smarkać... ehhhh
będzie dobrze! trzeba po prostu przetrwać ten "zarazowy" czas i już :ok:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Czw paź 24, 2013 19:01 Re: Moje koty moja miłość.& Franuś & Mimi-usunięte 2 guzy...

Też bardzo chętnie bym zajrzała i popodziwiała kocie podchody ;)

Niedobrze, że u kociastych ciągle coś :/ Trzymam kciuki za Mimi raz jeszcze i przy okazji za Maksia. Mam nadzieję, że Footra szybko się wyleczą, bo codzienne przebywanie w lecznicach nie jest fajne ani trochę :/ Ostatnio sami się o tym przekonaliśmy(ale na szczęście wyniki naszej Sówki są już prawie książkowe - postaram się w weekend odp. na priv;) ) Z Maksiem i Mimi tez musi byc wszystko super !!! :) :ok: :ok: :ok: Będę jutro podglądać :)

donia777

Od: Pon kwi 06, 2009 21:59

Post » Pt paź 25, 2013 21:24 Re: Moje koty moja miłość.& Franuś & Mimi-usunięte 2 guzy...

Niestety, dzisiaj też jeszcze nie ma wyników z histopatologii, mam dzwonić z poniedziałek :x

Koty jako tako, Mimi biega tylko oczko dalej brzydkie. Maksiu po pierwszym zastrzyku z antybiotyku i przeciwzapalnym normalnie ożył :!: zaraz zgłodniał, ożywił się i już zachowuje się normalnie. Ale dostaje leki i go obserwuję, trwają też podchody do złapania siuśków na badanie, bo Maksiu często ma kłopoty z pęcherzem (wprawdzie już złapałam, ale co mi się wydarzyło, to śmiech na sali :evil: wylały mi się w torebce jak wiozłam do weta :evil: celowo piszę malutkimi literkami, żeby mniej ludzi to przeczytało co ja wyprawiam :ryk: )
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Sob paź 26, 2013 10:31 Re: Moje koty moja miłość.& Franuś & Mimi-usunięte 2 guzy...

:ryk: :ryk: :ryk: to z tego co maczkiem nadałaś

Za kotuchy, cobyś z "jakotako" szybko zmienila na 'bdb" :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Sob paź 26, 2013 13:07 Re: Moje koty moja miłość.& Franuś & Mimi-usunięte 2 guzy...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Wiesiu, takie małymi literkami, to się czyta przede wszystkim :lol:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Pon paź 28, 2013 10:59 Re: Moje koty moja miłość.& Franuś & Mimi-usunięte 2 guzy...

Czekamy na wynik i mocno trzymamy kciuki!!!!!!!

jesis

Post » Wto paź 29, 2013 16:49 Re: Moje koty moja miłość.& Franuś & Mimi-usunięte 2 guzy...

Są wyniki!!!! I HURAAAAA!!! :dance: :dance2: :dance: :dance2: :piwa: To nie jest nic nowotworowego :piwa:

Przepisuję z wyników:
1. Wycinek z języka: owrzodzenie z przewlekłą ziarniną zapalną, ropieniem prawdopodobnie wokół ciała obcego

2. Wycinek z gardła: polipowata, włóknisto-naczyniowa zmiana owrzodziała z przewlekłymi i ropnymi naciekami zapalnymi

Wygląda na to, że Mimi chyba sobie na tej wolności coś wbiła pod języczek i zaczęło to wrzodzieć, obrastać i tworzyć guzy. Ale tak bardzo się cieszę, że to nic nowotworowego i że ..... SZAŁAPUCIO BĘDZIE ŻYĆ :dance: :dance2: odtańczyłyśmy sobie właśnie przed chwilą taniec życia i radości :dance: :dance: (Mimcia bardzo zdziwiona co ja wyprawiam :ryk: )

już dawno tyle ikonek nie wstawiałam :ryk:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto paź 29, 2013 16:55 Re: Moje koty moja miłość.& Franuś & Mimi-usunięte 2 guzy...

:mrgreen:
ale się cieszę z tych cudofnych wieści :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Wto paź 29, 2013 17:25 Re: Moje koty moja miłość.& Franuś & Mimi-usunięte 2 guzy...

la la la:) sto lat sto lat:) eheheheheh:)

jesis

Post » Wto paź 29, 2013 18:25 Re: Moje koty moja miłość.& Franuś & Mimi-usunięte 2 guzy...

Bardzo, bardzo się cieszymy, Mimcia po naszych tańcach :dance: już padła i po sutej kolacyjce śpi słodko :D

ale żeby nie było mi za wesoło, to.....

udało się wreszcie dowieźć do lecznicy w całości Maksiowy urobek i... oczywiście Maksiu musiał zrobić niespodziankę :twisted: w moczu wyszło wszystko co niepotrzebne: białko, dużo leukocytów i struwity :evil: :evil:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro paź 30, 2013 8:32 Re: Moje koty moja miłość.& Franuś & Mimi-usunięte 2 guzy...

ożesz... no z jednej strony radość, a z drugiej dupa zbita :?
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Nie lis 03, 2013 14:24 Re: Moje koty moja miłość.& Franuś & Mimi-usunięte 2 guzy...

Jak tam kociaki się mają? Oby aparat się naprawił, bo nie mogę się doczekać foteczek:)

jesis

[poprzednia][następna]