TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 22, 2013 20:23 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

To niedobrze, biedny Miko:/

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Wto paź 22, 2013 20:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Alienor pisze:Ala jedzie dziś z Miko na pobranie krwi i badania. Wczoraj gość zrobił bardzo rzadką kupę - zebrałam ile się dało, to wetka sobie obejrzy. Bo ona jasna była, taka beżowa. Jeśli będzie potrzeba zrobimy też USG. Wczoraj nie pojechał na badania bo dostał śniadanie :oops: a ja od piątku wieczór walczę z nerką i jak nie mam noża na gardle to nie wychodzę.

PS: u Miko to na 90% FIP. Czekamy jeszcze na badania krwi, ale szanse są minimalne. Zaczął się zbierać płyn w brzuszku małego. :cry:

Boże , tylko nie to :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto paź 22, 2013 20:27 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

marivel pisze:Justynko,

nie moglam się do Ciebie dodzwonić, więc piszę tutaj
Wysłali dziś paczkę z zooplusa, może będzie jutro, może pojutrze. Kurier będzie dzwonił, czy coś masz nie tak z telefonem?

Kochana bo mam rozładowany fon, czekam na ładowarkę bo mam możliwość kupić za 10 zł , ale musze troszkę poczekać :|
Bardzo i to bardzo dziekuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jak tylko dojdzie to napisze :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro paź 23, 2013 19:56 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

no to hop na wieczór:)

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Śro paź 23, 2013 20:08 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Miko nie daj się chłopaku ! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro paź 23, 2013 20:09 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Śro paź 23, 2013 20:53 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

phantasmagori pisze:Obrazek

Etna na spacerku rządzi , nawet pit-bullka sie jej podporządkowała :wink:

A dziś dostaliśmy dwie paczki :ok: , jedna od cioci Phantasmagori z kropelkami dla Bony i z niespodzianką , bardzo dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A druga od cioci Mariviel z puszeczkami dla Matyldzi , bardzo dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro paź 23, 2013 21:20 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Przed chwilką miałam zapytanie o kociaki , a pytanie brzmiało :
Pani :Czy ma pani kociaki
Ja: Tak
Pani : a jakie
Ja: Mamy Baltazarka i tu o nim opowiadam , że jest już 2 razy zaczepiony i odrobaczony , że już coraz bardziej ufa człowiekowi , pani słucha ....
Pani : No a persiaczki pani ma ?
Ja: Przez chwilkę zamilknęłam , ale po chwili odesłałam ją do hodowli lub aby szukała w ogł gdzie pisze ze pers jest do adopcji .
Pani : A ja myślałam że i takie ma pani
Już ma dość ludzkiej głupoty :evil: :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro paź 23, 2013 23:06 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilką miałam zapytanie o kociaki , a pytanie brzmiało :
Pani :Czy ma pani kociaki
Ja: Tak
Pani : a jakie
Ja: Mamy Baltazarka i tu o nim opowiadam , że jest już 2 razy zaczepiony i odrobaczony , że już coraz bardziej ufa człowiekowi , pani słucha ....
Pani : No a persiaczki pani ma ?
Ja: Przez chwilkę zamilknęłam , ale po chwili odesłałam ją do hodowli lub aby szukała w ogł gdzie pisze ze pers jest do adopcji .
Pani : A ja myślałam że i takie ma pani
Już ma dość ludzkiej głupoty :evil: :roll:

Ludzie to chyba nas nie przestana zaskakiwac.
Ich glupota nie zna granic.
dzis tez do mnie dzwonili w sprawie kociakow. jeden pan prawie o 22 dzwonil :D co prawda ja chodze pozno spac, no ale troche moglby sie powstrzymac. A i dodal ze kota kastrowac nie bedzie. :roll:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Czw paź 24, 2013 8:16 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Miko ma niezłe wyniki badania krwi, ale stan ogólny kiepski. Chciał jeść, ale nie bardzo umiał, więc nakarmiłam go strzykawką. Czy ktoś z sympatyków mógłby mnie z nim podrzucić na Giszowiec w razie czego? Bo jazda komunikacją miejską Zagórze - Giszowiec to dla biedaka byłby ostry hardcore.
Edit: udało mi się umówić wizytę na 17.30. Udało się też zorganizować transport dla kota, za co bardzo dziękuję Beasi :1luvu: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw paź 24, 2013 13:21 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

:ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw paź 24, 2013 18:25 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Alienor i jak wizyta z Miko?
Napisz coś. :ok: :ok: :ok: trzymamy za czarnuszka!
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Czw paź 24, 2013 18:39 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Miko [*]
Rano potrafił jeszcze odejść mi kilka kroków jak go załadowałam do łazienki, by w spokoju zjadł swoje jedzonko. Jak Ala wróciła ze szkoły było już bardzo źle i w pierwszej chwili przestraszyła się, że nie żyje. U weta nie był w stanie ustać na własnych łapkach, miał niską temperaturę i straszną żółtaczkę. 2 dni temu nie było najmniejszych oznak że jest tak źle i tak szybko to pójdzie. On nie dożyłby jutra, więc nie miałoby sensu go męczyć, zwłaszcza że krążenie siadało mu na tyle, że trudno by było pobrać krew. Zasnął głaskany, żegnany ostatnimi promieniami słońca.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw paź 24, 2013 19:07 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Obrazek
:cry:

Alienor dziękuję za ten ostatni, najtrudniejszy akt miłości :cry:

Cholera idę się pokłócić z panem bogiem :cry:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Czw paź 24, 2013 19:16 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Cholera no :(

Przykro mi, Alienorku :(

Miko [*]
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh