Biało-ruda młodziutka zabiedzona koteczka- szuka DT/DS

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie paź 20, 2013 19:49 Re: Biało-ruda młodziutka zabiedzona koteczka- szuka DT/DS

Asiu, a ludzki Dicoflor dobry będzie? Srebro odstawię w takim razie. Bardzo Ci dziękuje :)
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Nie paź 20, 2013 19:53 Re: Biało-ruda młodziutka zabiedzona koteczka- szuka DT/DS

W piatek wyglądała i czuła się bardzo dobrze, w sobotę rano zobaczyłam, że gorzej :( Chciałam ja troche dogrzać w łazience wczoraj jak nikogo nie było w domu, ale cóż, bardzo się bała, ze stresu nasikała na kontenerek, szarpała drzwi i biegiem na balkon, bo codziennie ją wynoszę, tam ma opatulony kontener, swiatło tlen, czasem słońce wyjrzy... No, zimno, ale wszelkie otulacze, wełniany sweter, kocyki tam i w piwnicy jej ścielę. I mam ogromna nadzieję, że wyjdzie na prostą :) Maleńka

Obrazek

To zdjęcie z soboty, słoneczko świeciło...
Ostatnio edytowano Nie paź 20, 2013 19:59 przez merlok, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

merlok

Post » Nie paź 20, 2013 19:59 Re: Biało-ruda młodziutka zabiedzona koteczka- szuka DT/DS

Dla niej na początek dobrze,że chłodniej jest. Za duża różnica temperatur może kotu dołożyć. Jak nawyknie do pomieszczenia to można jej dogrzewać a i to bez przesady. Poza tym majac problemy z oddychaniem lepiej jak zimniej w okolicy :wink: Jak ma posłanie gdzie może zakopać się w polary i zabezpieczoną klatke to jest ok.
Wyjdzie z tego, nie ma wyjścia. Dobra karma też swoje zrobi:)
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie paź 20, 2013 20:00 Re: Biało-ruda młodziutka zabiedzona koteczka- szuka DT/DS

Dziękuję Asiu, że zawsze pomożesz :1luvu: Zobacz zdjęcie małej w moim poście wyżej :)
Obrazek

merlok

Post » Pon paź 21, 2013 15:49 Re: Biało-ruda młodziutka zabiedzona koteczka- szuka DT/DS

Nadzieje na ten domek się rozwiały :(
Znów się martwię jak to będzie...

Antybiotyk od dziś zaczynamy, i lizynę znów.
Obrazek

merlok

Post » Pon paź 21, 2013 19:26 Re: Biało-ruda młodziutka zabiedzona koteczka- szuka DT/DS

Mała śliczna. Jednak ma jakiś wypływ z oczu.
Edytko, no normalne że koty mają załamkę zdrowotną jak kilka dni posiedzą. Jakby luksus pełnej michy i spokojnego snu im dokładał.
Pilnuj, załatw cos przeciwgorączkowego, mierz temp, niech je i pije należycie. Musi się nawadniać . Będzie ok. MUSI!
A domek? Domek w swoim czasie.Nie każdy sprosta zadaniu leczenia kota.
Obrazek

ASK@

Post » Wto paź 22, 2013 13:21 Re: Biało-ruda młodziutka zabiedzona koteczka- szuka DT/DS

Jak dziś dziewunia się czuje?
Obrazek

ASK@

Post » Śro paź 23, 2013 20:42 Re: Biało-ruda młodziutka zabiedzona koteczka- szuka DT/DS

ASK@ pisze:Jak dziś dziewunia się czuje?

Nie weszłam wczoraj do internetu, nie zawsze się udaje, ale już piszę... Może nie spektakularnie, ale naprawdę widzę poprawę - nie jest apatyczna, wykorzystuje okazje, aby czmychac z klatki... Kicha rzadko, oczy jeszcze w wydzieliną, ale już nie załzawione... Wciąż jeszcze kości sterczą, ale futerko to już nie taka spłowiała szmatka, zaczyna się ładnie wybarwiać... W porównaniu do mojego Merloka, do którego jest podobna, to wciąż jeszcze marnie wygląda, ale idzie ku lepszemu :)
Obrazek

merlok

Post » Czw paź 24, 2013 20:48 Re: Biało-ruda młodziutka zabiedzona koteczka- szuka DT/DS

Zdjęcia z dziś, malutka chętna do zabawy Wydzielina w oczkach już nie płynie, trochę zaschniętej zostało, uparty kawałeczek nie dał się "wydrzeć". Ogólnie- coraz lepiej Ogromny miziak z Kruszynki się robi - podpycha głowinę pod rękę do głaskania i mruuuczy aż kosteczki grają... Jak odchodziłam wieczorem, pchała łebkiem kraty klatki :(

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

merlok

Post » Pt paź 25, 2013 18:06 Re: Biało-ruda młodziutka zabiedzona koteczka- szuka DT/DS

Jest śliczna .Na fotach widać,że lepiej się czuje. Oby tylko ku lepszemu szło.
Obrazek

ASK@

Post » Sob paź 26, 2013 19:22 Re: Biało-ruda młodziutka zabiedzona koteczka- szuka DT/DS

Maleńka rozbrykana, foty dałam radę tylko przez szybę zrobić.

Obrazek

Obrazek

Kruszynka jest taka... skromna, delikatna. Nigdy nie miauczy głośno (tylko raz próbowała krzyczeć, jak ją złapałam po raz pierwszy i niosłam nie wiadomo gdzie). A tak, to wydaje z siebie prawie bezgłośne "miau". Jest bardzo zainteresowana wszystkim dookoła, bardzo chce kontaktu z człowiekiem, choć jeszcze trochę się boi... :1luvu: Czy ktoś jeszcze oprócz mnie się nią zauroczy na tyle, by dać jej dom?
Obrazek

merlok

Post » Sob paź 26, 2013 21:26 Re: Biało-ruda młodziutka zabiedzona koteczka- szuka DT/DS

Edytko, ty już puszczaj ogłoszenia. Na tyle ile wiesz o niej napisz. Przynajmniej na podstawowe portale. jak poznasz ja lepiej, wiedzieć będziesz więcej dasz nowe z nowym tekstem. Nie czekaj. Jeśli trafi na fajny domek to ten poczeka.
Obrazek

ASK@

Post » Nie paź 27, 2013 20:37 Re: Biało-ruda młodziutka zabiedzona koteczka- szuka DT/DS

ASK@ pisze:Edytko, ty już puszczaj ogłoszenia. Na tyle ile wiesz o niej napisz. Przynajmniej na podstawowe portale. jak poznasz ja lepiej, wiedzieć będziesz więcej dasz nowe z nowym tekstem. Nie czekaj. Jeśli trafi na fajny domek to ten poczeka.

Masz rację, Asiu. Czekałam na lepsze zdjęcia, ale w sumie nie warto czekać.
Obrazek

merlok

Post » Pon paź 28, 2013 13:47 Re: Biało-ruda młodziutka zabiedzona koteczka- szuka DT/DS

merlok pisze:
ASK@ pisze:Edytko, ty już puszczaj ogłoszenia. Na tyle ile wiesz o niej napisz. Przynajmniej na podstawowe portale. jak poznasz ja lepiej, wiedzieć będziesz więcej dasz nowe z nowym tekstem. Nie czekaj. Jeśli trafi na fajny domek to ten poczeka.

Masz rację, Asiu. Czekałam na lepsze zdjęcia, ale w sumie nie warto czekać.

Nie czekaj. Niech już krązy mała w necie.
Obrazek

ASK@

Post » Wto paź 29, 2013 20:56 Re: Biało-ruda młodziutka zabiedzona koteczka- szuka DT/DS

Obrazek

Obrazek

Mała coraz ładniejsza :)
Obrazek

merlok

[poprzednia][następna]