Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Aniu - kasa już doszła?
floxanna pisze:Ewa L. pisze:Aniu - kasa już doszła?
Tak, tak, sorki, zapomniałam napisać, dziękiPrzesyłka poszła jeszcze tamtego wieczora, jak chcesz, to mogę zrobić zdjęcie potwierdzenia nadania i Ci na priva wysłać.
floxanna pisze:Pod łebkiem grzejący router, pod dupcią grzejący modem, od strony brzuszka grzejący nawiew z laptopa mojego szanownego małżonka:
floxanna pisze:Pod łebkiem grzejący router, pod dupcią grzejący modem, od strony brzuszka grzejący nawiew z laptopa mojego szanownego małżonka:
Przecież trza się dogrzać, gdy w domu taka zimnica:
kochamcię pisze:Moja córka ma malego pieska(bishon freez),dwie córeczki,a teraz wszyscy marzą o kotku.Poniewaz towarzystwo jest rozsądne i odpowiedzialne,zasięgnęło opinii zaprzyjaxnionego weta.Otóż wet ten powiedzial,że jesli piesek jest dziewczynką,to trzeba mieć kocurka,a w ogole przewaga pręgowanego,dachowego kota na innymi,a szczegółnie na kotkami - jest olbrzymia.(lepiej się chowa,jest mniej chorowity,bardziej sie zaprzyjazni z psem,bedzie wiekszym przytulasem etc.)(????????) Szczerze mówiąc - zaniemowilam słysząc te rewelacje,obiecalam ,ze sie dowiem u źródła,czyli u Was.I jeszcze jedno,tym razem konkret - czy pan-kot po kastracji ma jakis szczegolny zapach moczu?Będę wdzięczna za podpowiedzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania i 88 gości