Ehh Kupy są... no nie za twarde, tworzą że tak powiem jedna całośc, są koloru sraczkowego

No kupa no !
Podroby dostaje jednak nie tak często - zapominam wyciągnać z zamrażalki

Moderator: Estraven

ewentualnie zostanie mi kupowanie na allegro lub ogólnie internetowo.
 ewentualnie zostanie mi kupowanie na allegro lub ogólnie internetowo. część z nich jest dostępna w sklepach zoologicznych, a części nie ma w ogóle, tylko w internecie. Ja na przykład po mokrą karmę, jak nie zamawiam przez internet, jeżdżę do M1 do Czeladzi, do AquaelZoo, bo nigdzie indziej jej nie ma
 część z nich jest dostępna w sklepach zoologicznych, a części nie ma w ogóle, tylko w internecie. Ja na przykład po mokrą karmę, jak nie zamawiam przez internet, jeżdżę do M1 do Czeladzi, do AquaelZoo, bo nigdzie indziej jej nie ma 
 ściany kuwety, sufit kuwety, podłogę obok, ścianę obok, mebel obok, tylko kurka, jakoś się ta kupa nie chce zagrzebać, no! Idę stąd! także ja również zakopuję kupska mojego własnego kota
 ściany kuwety, sufit kuwety, podłogę obok, ścianę obok, mebel obok, tylko kurka, jakoś się ta kupa nie chce zagrzebać, no! Idę stąd! także ja również zakopuję kupska mojego własnego kota 

Villentretenmerth pisze:...Aha. Jeszcze jedno. Ledwie mieścimy się w dużym łóżku. Okropnie się rozpychają, okropnie.

W domu pisk... ehhh kiedy to było
  W domu pisk... ehhh kiedy to było  

Villentretenmerth pisze:Koty skutecznie uczą człowieka. Porządek w domu musi być. Dzbanuszki z Krynicy, zasuszone kwiaty, figurka Górala z ciupagą, pod palmą z napisem "Pamiątka z Sopotu", kapelusz słomkowy - to wszystko trzeba pochować. I zalać betonem. Drapaki mało skuteczne. I tak wszystkie drapią Twój ulubiony fotel. Telewizor najlepiej przykręcony do podłoża. Kuchnię posprzątać na noc! Żadnych resztek "na jutro"! Śmieci do zsypu - bo rozwłóczą, żeby obejrzeć. Najpierw obejrzyj worek śmieci, czy nie ma w nim kocura. Kluczy od mieszkania czy auta nie zostawiaj na wierzchu, bo znajdą się w odpływie pod wanną. Pralkę trzymaj otwartą, ale sprawdź przed praniem, bo może któryś uwił sobie gniazdo. Szafy, szuflady to wiadomo. Jak kot nie przyszedł na kolację - sprawdź. Tapczan też sprawdź. Najlepiej sprawdzaj co piętnaście minut skąd wystają uszy, czy zwisa ogon. Drzwi - wiadomo - tam są szybkie niczym ninja, ale jak przytrzaśniesz - będzie oburzony wrzask i FOCH. Są mistrzami mimikry - buras wtopi się w pokrycie kanapy albo zasłonę, Ty go nie dojrzysz - on wystawi jedno ucho i pół oka i wszystko widzi. Uważaj jak wychodzisz gdzieś z plecakiem, czy torbą - prawie na pewno jest tam co najmniej jeden rozespany kocur. I ważne. Nie przegap pory rozścielania łóżka - dają znaki. Możesz się nie kłaść, jak nie chcesz, ale łóżko ma być gotowe najpóźniej o 22:30.
OK?
No i przyjdź wreszcie do tego łóżka - one nie lubią same spać...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości