Koteczka bez ogonka pojechała po domek, kciuki potrzebne .

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 21, 2013 17:44 Koteczka bez ogonka pojechała po domek, kciuki potrzebne .

Witam mówiłam już dosyć ale po raz ostatni pochyliłam się po kota ...Mam ich wiele to juz mnie przerasta ale nie mogłam jej zostawić ;(
Kotka przyszła w miejsce karmienia nie wiem z kąd ale jest , oswojona dorosła kotka waży dwa i pół kilo ....I ta rana rana na ogonku lub w miejscu gdzie on kiedyś był.Nie ma ogonka jest kikut żywe mięso i mase ropy ..Kotka podczas oczyszczania rany mruczała , podczas zastrzyków mruczała cały czas mruczy....Koty mnie wciaż zadziwiają tyle bólu cierpienia i to z winy człowieka..Kotke umieściłam w szitaliku na leczeniu , nie dam rady sama musze prosić o pomoc..Ma ciepło i opieke weta zobaczymy co dalej będzie..
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Sob lis 23, 2013 22:10 przez lidka02, łącznie edytowano 4 razy

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pon paź 21, 2013 17:45 Re: Błaga o pomoc życie w bólu..

Wiem,ze to jest trudne...,ale nie pomozesz wszystkim kotom na tej ziemi...,tak juz jest:(

Czarna puma

Od: Pt cze 28, 2013 21:46

Post » Pon paź 21, 2013 17:47 Re: Błaga o pomoc życie w bólu..

Czarna puma pisze:Wiem,ze to jest trudne...,ale nie pomozesz wszystkim kotom na tej ziemi...,tak juz jest:(

Wszystkim nie ale tym co spotkam tak....w miare moich możliwości.

lidka02

Post » Pon paź 21, 2013 18:02 Re: Błaga o pomoc życie w bólu..

Lidka bardzo Cię podziwiam, w przyszłym miesiącu postaram się zrobić jakiś bazarek, żeby choć trochę pomóc :1luvu:
Szyszka ............................................. Moris .............................................. Glutek i Muszka
Obrazek Obrazek Obrazek [url=https://naforum.zapodaj.net/e1a033c7ccbe.jpg.html][url=https://naforum.zapodaj.net/35b4fd9e2ec9.jpg.html]

iwaka

Od: Pt sie 12, 2011 18:33

Post » Pon paź 21, 2013 18:08 Re: Błaga o pomoc życie w bólu..

Czarna puma pisze:Wiem,ze to jest trudne...,ale nie pomozesz wszystkim kotom na tej ziemi...,tak juz jest:(

Wielce odkrywcze stwierdzenie, wnosi dużo nowego do sprawy i jest dla Lidki bardzo pomocne.

wojtek_z

Od: Pt gru 31, 2010 12:08

Post » Pon paź 21, 2013 18:19 Re: Błaga o pomoc życie w bólu..

wojtek_z pisze:

Wielce odkrywcze stwierdzenie, wnosi dużo nowego do sprawy i jest dla Lidki bardzo pomocne.

Naprawde,nie wiedzialam 8) A tak powaznie,moze bez takiej ironi,co 8)

Czarna puma

Post » Pon paź 21, 2013 18:24 Re: Błaga o pomoc życie w bólu..

Czarna puma pisze: A tak powaznie,moze bez takiej ironi,co 8)
Błąd ort. :twisted:

wojtek_z

Od: Pt gru 31, 2010 12:08

Post » Pon paź 21, 2013 18:26 Re: Błaga o pomoc życie w bólu..

Czarna puma pisze:
wojtek_z pisze:

Czarna Puma o co ci chodzi ...
Chciałaś ode mnie kotke na dt ale jak sie zapytałam ile masz kotów i czy zgodzisz się na wizytę PA ucichłaś ..Milczałaś jak grób a teraz znów jesteś czego chcesz zamieszania ....Moze chcesz tą na dt jak tak to zgodzisz sie na wizyte PA. :?: .........................
Ta kotka jest w złym stanie a ja nie mam chumoru więc jak nic mądrego nie zamierzasz pisać to zniknij.....

lidka02

Post » Pon paź 21, 2013 18:32 Re: Błaga o pomoc życie w bólu..

Ja nie siedze non stop na forum...,chcesz mi zrobic wizyte PA i PA i PA...,zapraszam Cie wiec do siebie na kawe...Ile mam kotow obecnie u siebie? Obeccnie mam dwa kociaki...,jeden na DS a drugi na DT Bonanza i Piccolo. Dodatkowo mam dwa koty bezdomne na podworku pod moja opieka...

Czarna puma

Post » Pon paź 21, 2013 18:34 Re: Błaga o pomoc życie w bólu..

lidka02 pisze:
Czarna puma pisze:
wojtek_z pisze:

Chciałaś ode mnie kotke na dt ale jak sie zapytałam ile masz kotów i czy zgodzisz się na wizytę PA ucichłaś ..Milczałaś jak grób a teraz znów jesteś czego chcesz zamieszania ....Moze chcesz tą na dt jak tak to zgodzisz sie na wizyte PA. :?: .........................
Ta kotka jest w złym stanie a ja nie mam chumoru więc jak nic mądrego nie zamierzasz pisać to zniknij.....

To nie pierwszy raz u tej pani.

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pon paź 21, 2013 19:08 Re: Błaga o pomoc życie w bólu..

jaaana pisze:
lidka02 pisze:
Czarna puma pisze:
wojtek_z pisze:

To nie pierwszy raz u tej pani.

Czytałam... :|

lidka02

Post » Pon paź 21, 2013 19:13 Re: Błaga o pomoc życie w bólu..

Nie bede odpowiadac na wasze glupie docinki...,a kotce zycze szybkiego powrotu do zdrowka,biedna jest:(

Czarna puma

Post » Wto paź 22, 2013 3:47 Re: Błaga o pomoc życie w bólu..

Czarna puma pisze:Nie bede odpowiadac na wasze glupie docinki...(
obyś słowa dotrzymała
Czarna puma pisze:Ja nie siedze non stop na forum..
non stop rzeczywiście nie.... :ryk:

Saraa

Od: Śro kwi 13, 2005 15:46

Post » Wto paź 22, 2013 7:56 Re: Błaga o pomoc życie w bólu..

Nie róbcie Lidce zamieszania w wątku i prywatnych jazd, kotka i Lidka potrzebują pomocy a nie takich tekstów :/

Teraz bida, ale za tydzień wypłata to postaram się coś dorzucić do puli na leczenie. Mam słabość do czarnych bezogonków przez mojego Julka.
Sadysta Zabrza cd http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=160149
Tona karmy dla schroniska !! http://www.youtube.com/watch?v=YMw8lsfOxzU
Obrazek Julian [*] (13.02.14) i Rysia Obrazek Sara [*] 17.09.2013

Ventrue1

Od: Pon mar 04, 2013 20:41

Post » Wto paź 22, 2013 8:03 Re: Błaga o pomoc życie w bólu..

:ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

[następna]