Dymny kocurek - prezent pod drzwiami na 9 piętrze o 6 rano

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro paź 16, 2013 22:03 Re: Dymny kocurek - prezent pod drzwiami na 9 piętrze o 6 ra

Justa&Zwierzaki pisze:
phantasmagori pisze:Albo słodka kuleczka zamieniła się w szalonego podrostka. A przecież to normalne i trwa troszeczkę, jak i u ludzkich dzieci.

Takie małe tornado ....
A ja kilka lat temu miała w same urodziny taki prezent i to w wydaniu bliźniaczym :roll:

To tak jak ja w tym roku :wink: Właśnie ściągam z firanek :evil:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro paź 16, 2013 22:05 Re: Dymny kocurek - prezent pod drzwiami na 9 piętrze o 6 ra

phantasmagori pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:
phantasmagori pisze:Albo słodka kuleczka zamieniła się w szalonego podrostka. A przecież to normalne i trwa troszeczkę, jak i u ludzkich dzieci.

Takie małe tornado ....
A ja kilka lat temu miała w same urodziny taki prezent i to w wydaniu bliźniaczym :roll:

No co , to tylko kocie dzieciaka sie bawią , wiesz ja do niedawna myślałam że zejdę na zawał przy Noemi z firanka w tle :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro paź 16, 2013 22:13 Re: Dymny kocurek - prezent pod drzwiami na 9 piętrze o 6 ra

Niestety dziś maluch będzie spał w samotności i strasznie mi go żal, mimo, że ma super miejsce do spania, cieplutki kaloryfer ... ale sam. Jutro jak wrócę do domu to chyba nie wytrzymam i wpuszczę go do mieszkania.

Grosziwo

Od: Pon wrz 21, 2009 21:43

Post » Śro paź 16, 2013 22:15 Re: Dymny kocurek - prezent pod drzwiami na 9 piętrze o 6 ra

Justa&Zwierzaki pisze:
phantasmagori pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

Takie małe tornado ....

No co , to tylko kocie dzieciaka sie bawią , wiesz ja do niedawna myślałam że zejdę na zawał przy Noemi z firanka w tle :twisted:

Wiem. Tylko że dla nas to normalne. My się cieszymy, że są zdrowe, że szaleją.
A ktoś inny wziął sobie słodką kuleczkę i myśli sobie że taka pozostanie. A gdy zmienia się w podrostka to won, bo zrzucił, bo zniszczył :evil:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Śro paź 16, 2013 22:20 Re: Dymny kocurek - prezent pod drzwiami na 9 piętrze o 6 ra

Grosziwo pisze:Niestety dziś maluch będzie spał w samotności i strasznie mi go żal, mimo, że ma super miejsce do spania, cieplutki kaloryfer ... ale sam. Jutro jak wrócę do domu to chyba nie wytrzymam i wpuszczę go do mieszkania.

Zapewne tak będzie :D
Zresztą wet go badał i jest wszystko w porządku, to domowy kocio, więc nie masz się raczej czego obawiać, tym bardziej że twoje regularnie szczepione. Choć ryzyko zawsze istnieje.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Śro paź 16, 2013 22:21 Re: Dymny kocurek - prezent pod drzwiami na 9 piętrze o 6 ra

A ja lubię takie podrostki :D taki to sam jeszcze nie wie, czy jest już kocurem ,czy jeszcze kociakiem... raz szaleje jak pijany zając, za chwilę wygina się w pytajnik i stroszy udając tygrysa ... no i te proporcje ciała, taki wycior do karabinu, długie, cienkie, kosmate :mrgreen:

Grosziwo

Post » Śro paź 16, 2013 22:25 Re: Dymny kocurek - prezent pod drzwiami na 9 piętrze o 6 ra

Grosziwo pisze:A ja lubię takie podrostki :D taki to sam jeszcze nie wie, czy jest już kocurem ,czy jeszcze kociakiem... raz szaleje jak pijany zając, za chwilę wygina się w pytajnik i stroszy udając tygrysa ... no i te proporcje ciała, taki wycior do karabinu, długie, cienkie, kosmate :mrgreen:

Noooooo :mrgreen: Najfajniejszy okres :mrgreen: Człek ma uciechy coniemiara i zamiast się wkurzać na zniszczenia, zaciesza jak głupi z bateryjki :mrgreen:
Ale nie wszyscy niestety zakręceni jak my tutaj :evil:
Nie wiedzą co tracą gamonie :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Śro paź 16, 2013 23:09 Re: Dymny kocurek - prezent pod drzwiami na 9 piętrze o 6 ra

Za Piotrusia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw paź 17, 2013 17:46 Re: Dymny kocurek - prezent pod drzwiami na 9 piętrze o 6 ra

Co dziś słychać u Piotrusia?
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Czw paź 17, 2013 18:52 Re: Dymny kocurek - prezent pod drzwiami na 9 piętrze o 6 ra

phantasmagori pisze:Co dziś słychać u Piotrusia?

Piotruś urzęduje z moją ekipą :D
Nie wierzę, że ktoś się po niego zgłosi, poczekam do poniedziałku i będę szukać nowego domku.

Grosziwo

Post » Czw paź 17, 2013 22:24 Re: Dymny kocurek - prezent pod drzwiami na 9 piętrze o 6 ra

Co się gapicie, facetów na parapecie nie widzieliście ?
Obrazek

Słuchaj szczawiu, będzie fajnie zanim znajdziesz chatę... tylko wiesz kto tu rządzi :mrgreen:
Obrazek

Patrz smyku, to się nazywa "robią nam foty"
Obrazek

Jam jest SFINKS, jestem wieeelki :D
Obrazek

Ooooo...!!! Koraliki !!!
Obrazek

Baterie wyczerpane :ryk:
Obrazek

Grosziwo

Post » Czw paź 17, 2013 22:27 Re: Dymny kocurek - prezent pod drzwiami na 9 piętrze o 6 ra

Prześliczny malec :D

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Czw paź 17, 2013 22:29 Re: Dymny kocurek - prezent pod drzwiami na 9 piętrze o 6 ra

Ależ on jest śliczny :1luvu: I ta mina na 3 fotce :lol: Do schrupania po prostu :1luvu:

Koki-99

Od: Pt mar 23, 2007 13:48

Post » Czw paź 17, 2013 22:32 Re: Dymny kocurek - prezent pod drzwiami na 9 piętrze o 6 ra

Fotki super i maluch ale Rudi - boski kocio! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw paź 17, 2013 23:00 Re: Dymny kocurek - prezent pod drzwiami na 9 piętrze o 6 ra

Jaki zadowolony :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

[poprzednia][następna]