Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alessandra pisze:tylko nie mów, że te dwa w koszyku to nowy gatunek grzybów
alessandra pisze:matuśku, ale on pięknykotek, nie dr
![]()
bardzo się cieszę,że obędzie sie bez operacji, wiem,że jest taka przypadłość, pies mojej kuzynki miał ja , operacja daje efekt na rok max. a potem znów oczko zarasta, szkoda cierpienia futrzaka;
KOTEK1988 przelij dobre zdjecia i tekst do adopcji na nasz mail pacze.sercem@gmail.com
będzimey ogłąsza ckotka na stronie fb ślepaczków- on juz zawsze bedzie musiał miec to oczko zakrapiane, to trzeba opisać w tekście, jesli domek bedzie daleko, napisz tutaj, ktos zawsze znajdzie sie od nas w tym rejonie i zrobi wizytę PA i poadopcyjną -tak możemy Cię wesprzeć
Z adopcją mi się nie spieszy. Misiek mój drugi kot jest niewidomy czyli nawet duet byłby z nich niezły...sama nie wiem,ale wiem jedno pośpiech to zły doradca. Dlatego na razie wstrzymam się z ogłoszeniami i zobaczymy jaki kot ma charakter,jaki jest w stosunku do innych kotów i ludziów
alessandra pisze: cioteczki nie chca dzieciaków swoich pokazywac- jakie to wszytsko chitre w pokazywaniu
- pewnie aby jakiegos ślepaczka nie uprowadzić -a przeciez juz raz kidnaping był tu -no nie puszatku
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: moniczka102, Patchi i 68 gości